Exclusiv. Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu în mașina răsturnată!

Exclusiv. Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu în mașina răsturnată!
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu nu a fost uitat de prietenii săi. Aceștia i-au adus un omagiu de suflet, într-o totală discreție. Noi, însă, am aflat despre ce e vorba.

Vă mai amintiți de ce s-a întâmplat în 29 aprilie 2019? Săptămâni întregi după această zi, în care presa și opinia publică au aflat despre moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu, a existat o intensă dezbatere pe o singură întrebare: crimă, accident sau sinucidere în cazul morții lui Răzvan Ciobanu?

Atunci, pe 29 aprilie 2019, a fost descoperit cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Era luni dimineața, în jurul orei 07.00, printre niște copaci de lângă un drum din comuna Săcele, situată în apropiere de Năvodari. Alarma a dat-o un țăran care venise să dea de mâncare animalelor dintr-o mică fermă. Apelul la 112 a fost primit la 07.13.

La sfârșitul anchetei, procurorul și criminaliștii au concluzionat că Răzvan Ciobanu a murit în urma loviturilor provocate în timpul izbirii mașinii de copaci, că era sub influența alcoolului și a drogurilor. Conform anchetatorilor și experților în accidente rutiere, mașina a rulat pe câmp, apoi a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. Mașina s-a răsturnat de câteva ori, iar șofeul, care nu purta centură de siguranță, a fost proiectat în exterior.

Jeep-ul respectiv nu-i aparținea creatorului de modă ci unei femei de 37 de ani din București, iar partenerul ei i-l împrumutase lui Răzvan Ciobanu. Înainte de accident, s-a dovedit că bărbatul petrecuse ore bune în câteva localuri din Mamaia.

EXCLUSIV!

Aceasta este povestea pe scurt a ceea ce a însemnat dispariția unuia dintre cei mai talentați creatori de modă din România ultimilor 15 ani și despre care publicul a aflat cu surprindere că trăia la limita sărăciei, cerșind prietenilor și cunoștințelor din lumea mondenă bani ca să-și cumpere droguri sau băutură.

Unii dintre acești prieteni, rămași anonimi, au făcut un gest frumos în memoria lui. I-au comandat o placă de marmură pe care, așa cum se vede din fotografie, au scris niște versuri sensibile. Au amplasat-o pe locul unde s-a stins Răzvan Ciobanu, în comuna Salcia. Locuitorii din zonă îi mai pun, din când în când o lumânare și buchețele de flori sau spice de grâu.