Raluca Bădulescu, probleme cu Poliția pe motiv că „a consumat la volan”. I se poate schimba viața radical

Raluca Bădulescu, probleme cu Poliția pe motiv că „a consumat la volan”. I se poate schimba viața radical
Săptămâna trecută, Raluca Bădulescu a călcat grav pe bec, iar din acest moment îi tremură sufletul. Informația s-a scurs pe surse, iar jurata de la „Bravo, ai stil!” nu a avut încă o reacție .

Celebra jurată de la “Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, are probleme mari după ce a fost trasă pe dreapta de polițiști la un control de rutină. A pățit și ea ca Oreste Teodorescu.

Raluca Bădulescu nu mai are motive să zâmbească. Aintrat într-un bucluc cu Poliția

Raluca Bădulescu s-a ales cu dosar penal. Celebra prezentatoare a fost oprită de polițiști la un control de rutină, i s-a făcut testul rapid și a reieșit că a condus sub influența substanțelor psihoactive, fiind pozitivă la benzodiazepină. În aceste condiții, aceasta a fost imediat condusă la INML pentru a i se recolta probe bilologice. Mai sunt doar câteva zile până când jurata va primi rezultatul, iar până atunci stă cu emoții.

Conform informațiilor cancan.ro, polițiștii de la Brigada Rutieră au oprit-o pe Raluca Bădulescu pe 12 noiembrie, la ora 03:21, pe Strada Crăciun nr. 112, din Sectorul 1 al Capitalei.

A fost profesor de engleză

Până să ajungă pe sticlă, Raluca a avut mai multe locuri de muncă, prima dată fiind profesor de engleză, apoi lucrând într-o companie de telefonie mobilă. Dar și într-o multinațională, apoi a activat în domeniul produselor petroliere.

Dar asta nu e tot, pentru că tot Raluca a fost cea care a scris pentru publicațiile importante din România, la rubrici de fashion.

„M-am îndreptat către domeniul pe care-l iubesc cel mai mult, fashion-ul … până la sfârșit”

“Am fost pentru câteva luni profesoară de limba engleză, pentru că am terminat Facultatea de Litere, secțiunea română-engleză. După aceea am lucrat la o companie mare de telefonie mobilă, la departamentul Relații Clienți, imediat după Revoluție. Am fost și corporatistă, la o multinațională, o perioadă. Am lucrat circa un an și jumătate acolo. După aceea, timp de opt ani am lucrat la Departamentul Import-Export produse petroliere, la Petrom.

Apoi au venit alte vremuri în care am scris pentru cele mai importante publicații din România rubricile de bine-prost îmbrăcat, rubrici de fashion. De unde rezultă că da, m-am îndreptat către domeniul pe care-l iubesc cel mai mult, fashion-ul … până la sfârșit”, a mărturisit stilata jurată.

Până acum, de-a lungul carierei, Raluca Bădulescu nu a fost implicată în niciun scandal.

Sursă foto: instagram