Raluca Bădulescu și Florin Stamin, prima decizie după ce au anunțat divorțul. Cine rămâne cu casa

Raluca Bădulescu și Florin Stamin, prima decizie după ce au anunțat divorțul. Cine rămâne cu casa
Când jurata emisiunii „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu, a anunțat că divorțează de soțul ei, s-a lăsat tăcere. Ce să se fi întâmplat între cei doi dacă s-a ajuns aici?

La scurt timp după ce îi făcuse în public declarații de dragoste, Raluca Bădulescu a dat anunțul șocant: divorțează.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin, prima decizie după ce au anunțat divorțul. Cine rămâne cu casa

Nu mai e cale de întoarcere între Florin Stamin și Raluca Bădulescu. Cei doi au ales să divorțeze pe cale amiabilă, fără scandal și discuții fără rost, iar sursele spun că s-a vorbit deja și de împărțirea averii. Iar Florin s-a gândit că locuința în care aceștia au stat împreună în ultima perioadă să-i rămână vedetei. Nu cu mult timp în urmă, invitată în emisiunea Andreei Mantea, Raluca a mărturisit că a investit o sumă uriașă în casă, iar dressing-ul designerului este demn de o „regină regească”.

„Am stat pe capul lui nasol”

De asemenea, cu câteva zile în urmă, Raluca Bădulescu a făcut o serie de mărturisiri care i-au tulburat pe cei care o cunosc. E clar că ceva dureros s-a petrecut între ea și partenerul de viață, întrucât vedeta a mărturisit că soțul ei a fost fericit, dar până să o cunoască pe ea. Ulterior, viața i s-a schimbat complet.

„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol. (…)

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Sursă foto: instagram