Raluca, în al nouălea cer: prima vacanță de familie cu noul soț și toate cele trei fiice – Exclusiv

Raluca, în al nouălea cer: prima vacanță de familie cu noul soț și toate cele trei fiice – Exclusiv
Fosta soție a lui Pepe le dă peste nas celor care au comentat că s-ar fi îngrășat după naștere: are o siluetă subțire și asta se vede. A plecat în vacanță cu soțul ei și cu toate cele trei fiice.

Momentul mult așteptat de fiicele lui Pepe a venit. După vacanțele alături de tată, acum au plecat la mare cu mama lor și cu noul ei soț. Raluca Pastramă a distribuit pe rețelele sociale imagini din vacanța de vis pe care o petrece cu copiii ei la mare, pe litoralul românesc. Ibrahim a dus toată familia în vacanță și e fericit că „fetele lui” se distrează de minune.

Fiicele lui Pepe s-au distrat de minune în primele zile de vacanță, iar acum au postat și ele, dar și mama lor, imagini împreună. La mare este cu ele și sora lor mai mică, Mariam, ultima fiică a Ralucăi, care este un bebeluș adorabil.

Fiicele lui Pepe, vacanță cu mama și noul ei soț

Raluca Pastramă a născut-o pe micuța Mariam la mijlocul lunii iunie, a doua zi după ce s-a căsătorit la starea civilă cu noul ei partener, și la scurt timp distanță de momentul în care fostul soț, Pepe, a devenit la rândul lui tatăl unui nou copil, spre bucuria lui fiind vorba de un băiețel.

Imediat ce a aflat că fosta lui soție va  merge la spital să nască, Pepe și-a luat fiicele și le-a dus cu el la mare, unde a avut niște angajamente muzicale. Fetele au avut astfel, alături de tatăl lor, prima vacanță de mare pe litoral. Acum sunt la mare alături de mama lor și de noul soț al acesteia.

Ibrahim, noul soț al Ralucăi Pastramă este un tânăr om d afaceri cu origini arabe. Acesta e în al nouălea cer că are un copil cu noua sa parteneră și nu contenește să distribuie imagini cu micuța Mariam, pe rețelele de socializare. Este cucerit de bebeluș și foarte încântat. Aceste zile de vacanță vin la scurt timp după ce el, Raluca și micuța lor au fost în excursie la Istanbul, unde au participat la o nuntă.

Sursa foto: Instagram