Raluca l-a înlocuit deja pe Pepe. Mărturisirea soției „bătute” a ajuns pe masa instanței

Raluca l-a înlocuit deja pe Pepe. Mărturisirea soției „bătute” a ajuns pe masa instanței
Iată că noi dovezi ies la iveală în „divorțul anului” din showbizul românesc. S-a spus despre Pepe că nu a fost „ușă de biserică”. Dar nici Raluca lui... Femeia a recunoscut totul. Cel puțin, asta susține artistul. Să vedeți, prin urmare, cum se complică lucrurile.

Încet, încet, dovezile ies la iveală. După episodul de joi, când Raluca a sunat la 112, iar ulterior a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei, acum Pepe a făcut noi declarații în instanță. Asta în contextul în care, așa cum a anunțat într-un video, tot ce își dorea era un divorț liniștit, în fața notarului. Ba chiar, în primă fază, se și înțelesese cu Raluca asupra acestui aspect. Ceva sau cineva a intervenit, iar femeia nu mai e dispusă la o cale amiabilă. Ea vrea custodia totală asupra fetițelor, iar ordinul de protecție o poate ajuta. Însă nici Pepe nu stă cu mâinile în sân.

Raluca l-a înșelat pe Pepe

Pepe a depus o contestație în instanță împotriva ordinului de protecție instituit la cererea nevestei. Iar în contestație artistul vorbește despre cum a descoperit că iubita și frumoasa lui soție a călcat strâmb, alături de alt bărbat. Strâmb și departe, căci, cei doi, potrivit dovezilor obținute de artist, și dezvăluite de Spy News, ar fi petrecut  momente romantice tocmai la Poiana Brașov.

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta, în data de 08-09 11.2020, a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens.

La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene”, a declarat Pepe pentru sursa citată. Dar solicitarea l-a pus pe gânduri și a început propria investigație. A descoperit că într-adevăr există o legătură între soția sa și bărbatul acela: prea își dădeau like-uri. În plus, și-a amintit cum a stat el cu fetițele în acel week-end.

Și așa se ajunge la momentul petrecut joi seara, în apropiere de stadionul Dinamo.

”Pentru a putea verifică în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2020 m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de soția mea în mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitată.

Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să știu adevărul că să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Această a devenit și mai agitată iar la întrebarea mea dacă ea cunoaște o persoană pe nume …, a răspuns sec da. De la munte”, se mai arată în documentul depus în instanță de Pepe și citat de SpyNews.

Pepe neagă violențele asupra soției

Pepe neagă acuzațiile de violență care i se aduc, dar admite că a fost șocat să vadă că soția sa își recunoaște infidelitatea și că a lăsat fetițele nesupravegheate ca să plece la munte cu amantul.

Lucrurile s-au tensionat după ce femeia a recunoscut că a plecat la munte cu gașca de prieteni și cu bărbatul cu care flirtează. „Pe fondul acestor discuții, soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seama toate cele spuse și primite de la ea”, a mai declarat Pepe în contestația depusă în instanță.

Sursa foto: Instagram

Pasiunea secretă a fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Nimeni nu se aștepta…