Raluca Pascu a făcut primul pas după divorț. Ce a postat pe rețelele sociale

Raluca Pascu a făcut primul pas după divorț. Ce a postat pe rețelele sociale
Sunt foști soți deja de câteva zile, iar acest lucru începe să se vadă și pe rețelele sociale. Raluca Pascu a făcut primul pas.

Raluca Pascu a făcut primul pas după divorț, pe rețelele sociale. Pe contul de Instagram al fostei soții a lui Pepe, acesta apare în foarte puține imagini. Nici ea nu este deosebit de activă. Postează cu măsură, iar la Story și mai rar. Se pare însă că separarea de cel alături de care a fost opt ani o stimulează să schimbe ceva în această privință.

Raluca Pascu  a arătat, joi, tuturor urmăritorilor ei, cum o duce. Dar și cum locuiește.

După separarea de soț, Raluca s-a mutat în altă casă, cu etaj. După cum a putut vedea toată lumea, locuința oferă un spațiu generos dormitorului, unde se găsește un pat mare, sculptat.

Raluca Pascu a făcut primul pas după divorț.

Raluca s-a fotografiat joi dimineața în oglinda din dormitor. Este ceva schimbat la stilul ei?

Raluca Pascu a făcut primul pas după divorț

Dacă în imaginile în care apărea alături de soț Raluca etala ținute decoltate și mulate, acum a decis să adopte o garderobă mai „liniștită”. Dar, în continuare,  mama fetițelor lui Pepe dă dovadă de mult bun gust. Cu părul întins și un machiaj natural, care îi pune în valoare chipul, Raluca s-a pregătit să iasă din casă de dimineață.

A optat pentru o ținută cât se poate de cuminte. A asortat o fustă de lungime medie, gri, plisată, cu o maletă de culoare neagră care i se mulează perfect pe bustul generos. Peste toate, a îmbrăcat un palton de stofă, apropiat de culoarea fustei. A întregit ținuta cu o poșetă „Sicily” ( care costă de la 1.100 de euro în sus) de la Dolce & Gabbana.

Cei care s-au așteptat la schimbări radicale pe conturile sociale ale celor doi foști soți, după divorț, vor fi dezamăgiți. Raluca și Pepe și-au încheiat socotelile civilizat, în cele din urmă. Nici gând să se pună să șteargă fotografiile în care apar împreună. Și care, între noi fie vorba, se regăsesc din plin pe contul de Instagram al artistului. Le-a lăsat la locul lor, pentru că, deși căsnicia lor s-a încheiat, cei opt petrecuți împreună, timp în care au și devenit părinți, au fost unii dintre cei mai frumoși ani.

Sursa foto: Instagram

Antonia și Alex Velea vorbesc despre piedica ivită, ce stă în calea nunții lor. Când se va sfârși concubinajul