Ramona Bădescu a fost greu de cucerit. Cât s-a chinuit miliardarul Fabio Cali

Ramona Bădescu a fost greu de cucerit. Cât s-a chinuit miliardarul Fabio Cali
Au trecut patru ani de iubire și Ramona Bădescu e mai fericită ca niciodată. Pentru a fi iubita lui, miliardarul Fabio Cali a avut de luptat.

Obișnuit cu femei care-i cădeau la picioare, miliardarul Fabio Cali a avut de lucru cu Ramona Bădescu. Dar, și-a împlinit visul.

Ramona Bădescu a fost greu de cucerit. Cât s-a chinuit miliardarul Fabio Cali

Ramona Bădescu și Fabio s-au văzut pentru prima dată în 2017 însă, spune frumoasa vedetă, nu a fost vorba de ceea ce se numește dragoste la prima vedere. Chiar dacă ulterior s-a îndrăgostit de miliardar, Ramona a mărturisit că l-a ținut mult timp pe jar, până a înțeles că este bărbatul potrivit pentru ea. Fabio a făcut tot ce i-a stat în putință să-i demonstreze femeii că o iubește cu adevărat, iar acum cei doi vor face următorul pas în relație.

„Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit, chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare”

”El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare. Cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri. Care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai delicat. Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit. Chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare, mi-a plăcut că atunci când vine vorba de relații, să am răbdare în a cunoaște o persoană”, a declarat Ramona Bădescu, pentru Click.

Dispută pentru botez

Pentru că este într-adevăr bărbatul vieții ei, Ramona își va uni destinul cu cel al lui Fabio, iar evenimentul va fi unul cu adevărat extraordinar. Mai ales că și micuțul Ignazio va fi botezat în aceeași zi.  Ce-i drept, aici există unele discuții. Pe de o parte, mama Ramonei vrea ca băiatul să fie botezat în aceeași biserică unde a fost și ea. Nu de aceeași părere e tatăl copilului, care își dorește să-și creștineze copilul în religia catolică.

„Noaptea mă trezeam să văd dacă are nevoie de ceva”

În ceea ce privește creșterea micuțului, Ramona a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor, iar nopțile ei au fost albe pentru o perioadă. Însă merită tot efortul, pentru că-și adoră copilul. ”Noaptea mă trezeam să văd dacă are nevoie de ceva, dacă e ok. Să îi mut capul dintr-o parte în alta ca să se uniformizeze.

Eu zic mereu că nu este un moment clar când să faci un copil, dar când îl faci efectiv trebuie să te descurci. Fie că ești mamă la 20 de ani sau la 50 de ani, trebuie să înveți ce să faci ca să îți crești copilul! Nu există o vârstă scrisă ca să devii mamă. A fi mamă este o responsabilitate enormă, un lucru dificil, dar minunat”, a mai spus vedeta în interviul luat de click.ro.

Sursă foto: instagram