Ramona Gabor, vacanță de vis în… aer. Sora Monicăi a renunțat la cluburi și petreceri

Ramona Gabor, vacanță de vis în… aer. Sora Monicăi a renunțat la cluburi și petreceri
De când au plecat din România, Ramona și Monica Gabor s-au împlinit din toate punctele de vedere. Unde se plimbă Ramona.

Ramonei Gabor nu-i lipsește nimic, dar muncește mult, așa că s-a gândit că o vacanță e tot ce are nevoie pentru a se relaxa.

Ramona Gabor, vacanță de vis în… aer. Ce a putut să facă sora Monicăi

Ramona Gabor își permite orice, așa că a ales că meargă într-o vacanță de lux în Indonezia. De data asta, ea a ales să facă ceva cu totul și cu totul deosebit pentru a se menține în formă și a vrut să le arate și fanilor săi cu ce se ocupă. De altfel, e pentru prima dată când vedeta apare în astfel de ipostaze și pare extrem de fericită.

Sora Ramonei Gabor s-a apucat de yoga în aer, dar a optat și pentru gimnastică acrobatică. „E prima oară când încerc și abia aștept să o fac din nou”, a scris ea pe rețelele de socializare. Ramona o duce ca-n Rai în Dubai, unde afacerea sa cu parfumuri, promovată inclusiv de Monica, merge ca pe roate. Cele două surori au o relație extraordinară, chiar dacă nu reușesc să se întâlnească prea des și au petrecut nu demult o vacanță de vis în România.

Cât costă un parfum marca Ramona Gabor

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo doi ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult. (…)

Un parfum costă 150 de euro

Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro”, spunea Ramona Gabor la scurt timp de când și-a lansat afacerea.

Sursă foto: instagram