Ramona Olaru, acuzată că bea până cade sub masă. Le-a luat mințile fanilor cu câteva fotografii

Ramona Olaru, acuzată că bea până cade sub masă. Le-a luat mințile fanilor cu câteva fotografii
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o relație cu năbădăi. Ba anunță că se pregătesc de căsătorie, ba se ceartă. Nimeni nu mai știe în ce relații sunt acum.

Face ce face Cazacu și o supără pe frumoasa colegă a lui Răzvan și Dani. Iată ce s-a mai întâmplat acum.

Ramona Olaru, acuzată că bea până cade sub masă. Le-a luat mințile fanilor cu câteva fotografii

Să se fi supărat atât de tare Ramona Olaru pe Cazacu? Sau nu mai suportă modificările care se fac în casa sportivului? Nimeni nu știe care este adevărul, dar un lucru e cert: blonda a plecat din casa lui Cazacu. Colega lui Răzvan și Dani a povestit într-un interviu recent că și-a luat bocceluța și pisicile și s-a reîntors în căsuța ei. „Nu s-a terminat pentru că se lucrează. Așa este când te scarpini cu mâna altuia.

Te bazezi pe niște muncitori și atunci ei lucrează în ritmul lor, nu când ai vrea tu. Noi am zis că terminăm într-o lună, dar nu este așa. Se pare că în paralel mai lucrează și în altă parte și mai vin o zi, apoi nu mai vin câteva zile’, a povestit Ramona Olaru pentru Ego.

Mulți văd, puțin pricep și nimeni nu înțelege

Pe de altă parte însă, Cătălin Cazacu a fost văzută alături de două frumuseți într-un club și e posibil ca Ramona să fi fost geloasă. El jură că nu a făcut nimic rău, ci doar era în timpul muncii.

„Eram în interes de serviciu. Mulți văd, puțin pricep și nimeni nu înțelege. Erau două domnișoare care în loc să se distreze, stăteau așa în continuu. Și le-am întrebat: ‘E totul ok?’”, a spus Cătălin Cazacu la Antena Stars.

Blonda își face de cap

La scurt timp însă, Ramona a fost văzută și ea la distracție, îmbrăcată într-un costum de plasă care-i scotea trupul perfect în evidență. Bineînțeles, că ea n-a ratat ocazia să nu-și facă fotografii pe care să le posteze, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Pe de altă parte însă sunt și persoane care au criticat-o pe Ramona care, potrivit Fanatik, „se duce goală prin cluburi și petrece până cade sub masă”. E lesne de înțeles că vedeta s-a simțit deranjată de aceste vorbe și a pus piciorul în prag.

„Și mai sunt unii care lasă comentarii așa, din neant, sau care spun lucruri despre mine pe care și eu le aflu atunci, pe moment. Dar nu mai bine ne bucurăm noi de viață, fiecare de a lui? Așa cum poate. Pentru că avem câțiva ani de trăit pe pământul ăsta, în viața asta și noi ne încărcăm să aruncăm cu noroi unul în altul. Haide, eu am 33 de ani și nu mai vreau să stau așa să-ți arunc ție cu noroi pe Instagram”, a scris Ramona Olaru pe Instagram.

Sursă foto: instagram