Cătălin Cazacu a pus piciorul în prag. „Nu te mai scot din casă, până la Crăciun…”

Cătălin Cazacu a pus piciorul în prag. „Nu te mai scot din casă, până la Crăciun…”
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu fac o echipă perfectă, iar sportivul nu-i refuză iubitei sale nici o plăcere.

Cătălin Cazacu e îndrăgostit lulea, iar orice dorință a Ramonei Olaru e lege pentru el. Ce s-a întâmplat la ultima ieșire în oraș.

Cătălin Cazacu a pus piciorul în prag. „Nu te mai scot din casă, până la Crăciun…”

Ramona Olaru le-a adus zâmbete fanilor cu ultima postare pe Instastory. Blonda și iubitul său au ieșit la plimbare să cumpere o înghețată. Pentru că n-a avut chef să iasă din casă, colega lui Răzvan și Dani și-a pus o pereche de pantaloni sport, scurți, un hanorac, la care a asortat o pereche de papuci și șosete. „Nici moda nu mai e ce a fost odată”, a spus Ramona, amuzată de ținuta pe care a ales-o.

„Orice faptă bună nu rămâne nepedepsită”

La rândul său, amuzat dar șocat de câți bani a putut să scoată din buzunar, Cătălin le-a spus internauților ce of are pe suflet. „Orice faptă bună nu rămâne pedepsit. Jur. Am plecat din casă să-i iau o înghețată. Și am cheltuit 12 milioane, îmi vine să plâng. Am cumpărat de toate, inclusiv dozator de apă cu bidoane de apă… alcalină. Toată săptămâna stai în casă”, a mărturisit sportivul. Și pentru că Ramona s-a plâns că a părăsit apartamentul deși nu vroia, Cătălin i-a dat replica: „Dar ce-o fi fost în capul meu, că nu te mai scot până de Crăciun”.

Nu s-a uitat la bani când a ales inelul de logodnă

Cătălin și-a cerut iubita de soție cu puțin timp în urmă și i-a oferit inelul pe care și l-a dorit. E vorba de o bijuterie superbă, cu diamante și un rubin african. „Le-am probat pe toate și când am ajuns la cel mai scump i-am făcut o poză și o filmare și le-am pus pe Instagram, să se vadă. (…) Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. (…)

Lui îi trebuie dirijare în tot ce face, dar face, nu zice nu. (…) Ăla chiar era un inel frumos de purtat pe mâinile astea frumoase. Fă tot posibilul și fă-mă fericită, dacă sunt eu fericită și tu ești fericit. (…) Nu vrea să se fure mireasa pentru că e puțin zgârcit și nu vrea să plătească pentru mine celor ce mă fură”, a mărturisit Ramona Olaru, cu ceva timp în urmă pentru Antena Stars.

Sursă foto: instagram