Ramona Olaru îi dă târcoale lui Cătălin Cazacu. Iată ce gest a făcut colega lui Răzvan și Dani

Ramona Olaru îi dă târcoale lui Cătălin Cazacu. Iată ce gest a făcut colega lui Răzvan și Dani
Indiferent cât de mult a durut-o despărțirea de Cătălin Cazacu și situațiile grele în care s-a aflat, Ramona Olaru încă se mai gândește la fostul sportiv.

Frumoasa colegă a lui Răzvan și Dani n-a putut să reziste și i-a dat un mesaj lui Cătălin Cazacu de ziua lui de naștere. I s-a părut că așa e civilizat, ținând cont de tot ceea ce a fost între ei.

Chiar dacă a rupt orice legătură cu fostul logodnic, Ramona Olaru s-a gândit să facă un gest frumos și i-a trimis un mesaj de felicitare lui Cătălin Cazacu cu ocazia aniversării zilei de naștere. Să fie oare un pas spre o posibilă împăcare? Blonda spune că e doar un gest de politețe, dar încurcate sunt căile Domnului…

„În momentul în care am plecat din casa dânsului nu am mai răspuns la absolut nimic, niciun mesaj, nimic”

„Nu mă mai supără nimic de mult, mai ales pentru că sunt lucruri pe care le știam. Nu mă mai mișcă nimic. Eu de asta am plecat de acolo. A fost așa: «A apărut? Ce bine că au aflat și oamenii ăștia!».

Ramona și-a dorit o familie alături de Cazacu, dar au sfârșit prin a se despărți

Am regula aceasta, într-adevăr (n.r. – să nu țină legătura cu foștii). În momentul în care am plecat din casa dânsului nu am mai răspuns la absolut nimic, niciun mesaj, nimic, e mai bine pentru liniștea mea. Însă, de curând, a fost ziua lui și am considerat că este OK să îi spun «La mulți ani».”

„Situația stă bine așa, niciodată mai mult”

Mi-a răspuns, mi-a zis «mulțumesc» și e foarte OK. Situația stă bine așa, niciodată mai mult. E un roz pal, într-adevăr (dressingul din casa lui Cătălin Cazacu). Eu nu aș mai vrea să vorbesc foarte mult despre ce a fost, dar o să răspund acum, ca să se închidă toată situația aceasta, într-un final.

Da, probabil îl mai are, dar este bine venit pentru oricine o să vină acolo. De ce să mai muncească altcineva? Eu mă bucur, îmi place să fac bine oamenilor.”, a spus Ramona Olaru, potrivit Ego.

Recomandarile noastre