Raperul milionar Kanye West e foarte original când e vorba de cadouri. A spart sute de mii de dolari pe…

Raperul milionar Kanye West e foarte original când e vorba de cadouri. A spart sute de mii de dolari pe…
Cu ocazia zilei sale de naștere Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West, a fost răsfățată de acesta, dar și prietenele ei au avut parte de o surpriză uriașă din partea vedetei masculine. Totul a fost ăus la cale pentru ca rapperul să îi demopnstreze unui coleg de breaslă cine e mai tare.

Relația dintre starul din Uncut Gems, în vârstă de 32 de ani, a devenit publică cu rapperul care mai nou își spune Ye, în vârstă de 44 de ani, la sfârșitul lunii decembrie și de atunci au spus că au o „conexiune instantanee”.

Soția lui Kanye West, Kim Kardashian, a cerut divorțul la începutul anului 2021, după șase ani de relație și patru copii împreună. Acum, Julia Fox se bucură de toată atenția rapperului și  a avut parte de  o petrecere de pomină. A dansat toată noaptea, a băut  vin și a mâncat prăjituri. Nu doar sărbătorita a primit cadouri scumpe de la iubitul ei, ci și prietenele ei. Ea și prietenele ei au primit cadou genți Birkin de la noul ei iubit, Kanye West.

După ce a fost criticată că are un posterior plin de celulită, Julia Fox și-a evidențiat abdomenul  plat într-un top de tip bandeau din piele și pantaloni asortați cu talie joasă, la petrecerea de ziua ei. Ea și-a accesorizat ținuta cu cizme până la genunchi și mănuși, pentru a completa un alt look inspirat de Kim Kardashian. Fostul soț al acesteia din urmă și-a asortat și el ținuta cu cea a noii sale iubite, purtând piese de culoare neagră.

Poșetele Birkin, replica lui Kanye West pentru Drake, ex-ul iubitei sale

În timpul petrecerii, Julia Fox și prietenele ei au avut parte de o surpriză uriașă din partea lui Kanye West, care le-a făcut cadou genți Hermes Birkin.  Prețul unei astfel de genți poate varia între 25.000 de dolari până la aproape 200.000. Kanye i-a oferit Juliei un Birkin mare, în timp ce prietenele ei, vizibil încântate, au primit modele mai mici.

Grupul de petrecărețe s-a fotografiat alături de cadourile lor scumpe, dar și de Kanye West, tot numai zâmbete, în interiorul restaurantului unde s-a ținut petrecerea.

S-a zvonit, de asemenea, că Julia ar fi primit „două genți Birkin” de la fostul rival al lui Kanye, rapperul canadian Drake, potrivit Page Six. Ea s-a implicat într-o relație cu Drake după despărțirea de fostul ei partener, Peter Artemiev, cu care are un fiu, Valentino, în vârstă de un an.  Cele două genți Hermes Birkin ar fi fost cadou din partea lui Drake în preajma Zilei Îndrăgostiților din 2020. Relația lor însă nu a fost de durată,. Iar de la finele anului trecut, Julia Fox s-a reorientat spre alt rapper, „liber de contract”, Kanye West.

„L-am cunoscut pe Ye la Miami în ajunul Anului Nou și a fost o conexiune instantanee. Energia lui este atât de distractiv”, a relatat vedeta. De când Kim a cerut divorțul, în februarie 2021, Kanye West a avut o relație de scurtă durată cu supermodelul Irina Shayk, 36 de ani, și o alta cu modelul emergent Vinetria, de 22 de ani, înainte de a se întâlni cu Julia.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre