Rapperul Puya își arată fetele. „Da, sunt un tată sever”

Rapperul Puya își arată fetele. „Da, sunt un tată sever”
Dragoș Gărdescu, adică mult îndrăgitul rapper Puya, le-a făcut o surpriză de proporții fanilor în noul videoclip.

Puya e un familist convins și are grijă ca fetelor sale să nu le lipsească nimic. Dar și un părinte cu care nu faci ce vrei.

Rapperul Puya își arată fetele. „Da, sunt un tată sever”

Mare bucurie pentru fanii rapperului Puya. Artistul scoate un videoclip senzațional la piesa “Lie”, un featuring cu Eugenia Nicolae. Melodia îi va lăsa fără cuvinte pe toți cei care îl cunosc, mai ales că are și un videoclip pe cinste, în regia lui Claudiu Stan, unde apar și două dintre simpaticele fetițe ale artistului, Melissa și Iuliana. Și, pentru că familia e mai importantă ca orice pentru Puya, la filmările videoclipului, de organizare s-a ocupat chiar soția sa, Melinda Gărdescu.

Videoclip cu motociclete, mașini și trupe de Airsoft

Videoclipul noii piese a lui Puya s-a filmat la o fostă fabrică și a fost o adevărată nebunie, pentru că au participat nu doar mașini și motociclete, dar și trupe de Airsoft.

 

Dar asta nu a fost nici o problemă cu fetițele, care sunt familiarizate cu acest lucru, pentru că au mai apărut în clipurile tatălui. “Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obișnuite. E greu să găsești copii pentru filmări, cu care să interacționezi ok!”, a declarat artistul.

În familia lui Puya, sarcinile sunt împărțite

Ca în orice altă familie și la Puya toată lumea știe ce rol are în familie. Iar cei mici se bucură și de atenția mamei și a tatălui, în egală măsură. Cât privește muzica, până în acest moment, Puya nu e convins că vreuna dintre cele trei fetițe îi va călca pe urme.

„ (…) Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata.

Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!”, a povestit Puya despre familia și fetele lui, într-un interviu pentru “Exclusiv VIP”, emisiunea de la Prima Tv a lui Cristi Brancu.

Sursă foto: instagram, click