Război total! Mădălina Ghenea iese la atac în scandalul cu Angela Martini – apar amenințări cu avocați

Război total! Mădălina Ghenea iese la atac în scandalul cu Angela Martini – apar amenințări cu avocați
Aproape din senin a izbucnit scandalul dintre actuala soție a fostului finanțator al clubului Dinamo, Dragoș Săvulescu, și două colege de breaslă. Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia au fost bălăcărite în public, și acuzate de fapt e extrem de grave.

De câteva zile asistăm la un război total între Mădălina Ghenea și Angela Martini (35 de ani), soția lui Dragoș Săvulescu. Ea a anunțat săptămâna aceasta pe contul său de Instagram că face dezvăluiri despre două românce celebre. „Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”, a scris Angela, luni, într-un mesaj de-a dreptul halucinant postat. Ea nu a dat nume, dar a oferit detalii, astfel încât toată lumea să înțeleagă despre cine este vorba.

„Ambele sunt mame și sunt două foste modele românești”, a transmis modelul născut în Albania, numindu-le pe cele vizate „actrițe aspirante”, „prostituate sub acoperire” și „dependente de cocaină”.

Prima care s-a simțit vizată și lezată a fost frumoasa Mădălina Ghenea. Vedeta a răspuns acuzațiilor aduse de Angela prin avocații săi din Milano.

Mădălina Ghena și-a pus în mișcare avocații

„Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace (cabinet de avocatură din Milano, Italia, n.r) să acționeze în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele și a onoarei mele”, a transmis Mădălina Ghenea, în limba italiană, pe rețelele sociale.

În plus, fanii Mădălinei au reacționat și ei, imediat. „Cred că este îndeajuns de spus că tu ești cunoscută pentru cine ești, iar Angela Martini este cunoscută doar pentru relația pe care o are. Acum zece ani numele Mădălina Ghenea era deja cunoscut și apreciat, iar numele Angela Martini nici în trecut și nici măcar în prezent, nu îmi spune nimic”, i-a transmis un fan.

După trei evenimente, pe care a fost nevoită să le onoreze în străinătate, Mădălina Ghenea a găsit resurse să mai le spună ceva urmăritorilor ei, după ce, aseară târziu, a ajuns la hotel:

„Dacă cineva are impresia că eu am timp să mă gândesc la altceva, în afara de fiica și munca mea… se înșală. Nu am timp și nu știu ce înseamnă „ura”. Mama mea m-a învățat să le doresc tuturor să fie mai fericiți decât mine, chiar și celor care mă rănesc. Pentru că în acest fel, lumea va fi un loc mai bun. Și mă rog pentru cei care au timp să rănească pe alții”, a spus actrița.

Catrinel Menghia și-ar fi cerut scuze. Nu știm pentru ce

Soția lui Dragoș Săvulescu a anunțat că i-a trecut supărarea pe Catrinel Menghia, după ce aceasta și-ar fi cerut scuze. „Bună! Actualizări! Deci… astăzi am primit un telefon de la una dintre fetele despre care am vorbit, cea din Roma, și mi-a cerut scuze.

Oamenii greșesc, așa că voi accepta scuzele și de acum înainte subiectul este închis și mergem mai departe. Despre cea de la Milano, subiectul tocmai a început pentru că este cu totul altceva. Așa că bucurați-vă de spectacol”, a mai transmis, acum, Angela Martini, în limba engleză, pe Instagram.

Război total între Mădălina Ghenea și Angela Martini. Se dau și sfaturi

Dar, pusă pe scandal în public, Angela Martini a și i-a transmis Mădălinei Ghenea un set de reguli pe care, susține soția lui Dragoș Săvulescu ar trebui să le urmeze aceasta:

„1. Învață despre legi, ca să nu faci greșeli ce ar putea să te afecteze foarte rău

2. Unde iese fum, e și foc. Nimeni nu începe o dramă și nu inventează lucruri, fără ca cineva să-i fi făcut rău.

3. Când cineva face un lucru public și nu ”pe la spate” precum o hienă, asta înseamnă că e un sâmbure de adevăr acolo.

4. Când toată lumea din țara ta vorbește rău despre tine și spune că ești o persoană rea, asta înseamnă că ești într-adevăr o persoană rea.

5. Asigură-te că sursele și prietenii tăi nu te trădează și nu pretind că sunt de partea ta.

6. Nu primi sfaturi de la ”țăranii” de pe Instagram, chiar dacă ei îți spun cât de minunată ești. S-ar putea să fii și tu o ”țărancă”.

7. Toată lumea are un nume cu un anumit sens și un trecut în spate. Acest nume ar putea spune multe despre tine. Vezi ce înseamnă.

8. În viață, oamenii pot fi karma ta. Depinde ce le-ai făcut altora. În final, trebuie să accepți acest lucru pentru că face parte din maturizarea ta.

9. Chiar dacă ai un obicei de a blestema, ai grijă să nu se întoarcă împotriva ta. Este posibil!”, a spus Angela Martini.

Mădălina Ghenea și Dragoș Săvulescu au fost un cuplu, în trecut

Mădălina Ghenea și Dragoș Săvulescu au format un cuplu începând cu anul 2009, relația începută după divorțul bîrbatului încheindu-se după aproximativ doi ani. „A fost o relație frumoasă, o apropiere reală din toate punctele de vedere. Fără interese, cum s-a scris. Eu nu am divortat pentru ea sau din cauza ei, ci pentru că am vrut să îmi schimb viața.

Au fost speculații pentru că a coincis momentul divorțului cu relația mea cu Mădălina. Ea nu a făcut decât să contribuie benefic la revenirea mea. Nu m-a părăsit pe mine nimeni, nici eu nu am părăsit pe nimeni. A fost vorba de o decizie comună”, mărturisea Dragoș Săvulescu, în urmă cu câțiva ani.

Abia peste șase ani, în 2017, Dragoș Săvulescu s-a căsătorit cu fosta Miss Universe Albania Angela Martini. În ultima lună a anului trecut, cei doi au devenit părinții unui băiețel adus pe lume cu ajutorul unei mame surogat din SUA. Interesant este că în anul căsătoriei fostului ei iubit de la Dinamo, Mădălina Ghenea a adus-o pe lume pe Charlotte, fiica ei și a lui Matei Stratan, de care vedeta s-a și despărțit, la scurt timp după naștere. Momentan nu se știe ca Mădălina, care trăiește la Milano, să fie implicată în vreo relație cu ujn bărbat.

Pe de altă parte, Catrinel Menghia ( Marlon) trăiește în Italia, la Roma, și este căsătorită cu producătorul de film italian, Massimiliano Di Lodovico. Cei doi au o fetiță în vârstă de 3 ani, Caroline Leon.

Sursa foto: Instagram