Războinica Elena Udrea nu se lasă. Ce strategie de viitor a ales fostul ministru al Turismului. Se anunță o vară fierbinte

Războinica Elena Udrea nu se lasă. Ce strategie de viitor a ales fostul ministru al Turismului. Se anunță o vară fierbinte
După două luni în care a stat în arest în Bulgaria, Elena Udrea a dat mâna, din nou, cu penitenciarul Târgșor. Cum se simte vedeta.

Încearcă din răsputeri să scape de cei șase ani de condamnare, dar deocamdată se află în spatele gratiilor. Totodată, Elena Udrea nu renunță la luptă.

Războinica Elena Udrea nu se lasă. Ce strategie de viitor a ales fostul ministru al Turismului. Se anunță o vară fierbinte

Chiar dacă în ultimele luni a pierdut câteva bătălii importante, Elena Udrea consideră că nu a pierdut războiul și pune la cale alte strategii pentru a ieși cât mai repede din închisoare. Avocatul blondei, Veronel Rădulescu a declarat pentru Impact care sunt pașii ce vor fi urmați de fostul ministru al Turismului.

„Pe scurt, avem o contestație la executarea pedepsei, în luna iulie, la Tribunalul București”

„Cine crede că au fost depuse armele, se înșală. Avem cel puțin alte patru acțiuni deschise în instanță. Pe scurt, avem o contestație la executarea pedepsei, în luna iulie, la Tribunalul București. Apoi, avem o altă contestație pe fondul recursului în casație, în luna septembrie, și un apel la contestația în anulare, tot în prima lună a toamnei.

Ca să nu mai vorbesc despre o altă contestație făcută la Înalta Curte de Justiție, al cărui termen este stabilit în octombrie. Pe scurt, vă pot spune că va fi o vară fierbinte, fiindcă încă credem în șansele noastre!”, a dezvăluit Veronel Rădulescu.

Foto: Vlad Chirea

În ce condiții stă Udrea

Cât privește condițiile pe care Udrea le are la Târgșor, avocatul spune că nu a reușit să intre în celula acesteia dar, din câte a vorbit cu ea la telefon, în acest moment e într-o stare bună.  „Am discutat personal o dată cu Elena Udrea, de când a fost închisă la Târgșor.

Pot să vă vă asigur că se menține în parametri, date fiind condițiile de viață pe care trebuie să le înfrunte. (…) Ca avocat nu am putut intrat în celula ei. Pentru vorbitor este amenajat un loc special de vizitare. Ca atare, acolo ne-am întâlnit și am discutat diverse lucruri, inclusiv chestiuni legate de strategia privind modul de abordare a pașilor imediat următori în diverse instanțe”, a mai spus avocatul.

Procurorii cer suspendarea Dosarului Hidroelectrica în care Elena Udrea este judecată pe fond

Ziua de 5 iulie va fi una de foc pentru Elena Udrea, întrucât procurorii cer Dosarului Hidroelectrica în care Elena Udrea este judecată pe fond. În acest dosar ea este acuzată de DNA că

În acest dosar, cunoscut ca „Hidroelectrica”, Elena Udrea este acuzată de trafic de influenţă şi spălare de bani, infracţiuni presupus comise în 2011. Sursele judiciare spun că procurorii au cerut instanței să întrebe Curtea de Justiție a UE dacă trebui să se țină cont de deciziile CCR privind prescripția. Dacă totul va fi în regulă, atunci dosarul ar fi prescris din 2019.