Războiul între Ilie Năstase și fiica lui, Charlotte, continuă. „Am o înregistrare cu el când îmi zice să mă sinucid”

Războiul între Ilie Năstase și fiica lui, Charlotte, continuă. „Am o înregistrare cu el când îmi zice să mă sinucid”
Cu doar puțin timp în urmă, fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a făcut declarații șocante despre fostul mare sportiv. Acum, a aruncat bomba.

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, nu se oprește. Ce a putut să spună acum e cu adevărat incredibil.

Războiul între Ilie Năstase și fiica lui, Charlotte, continuă. „Am o înregistrare cu el când îmi zice să mă sinucid”

Într-un interviu pentru Click, Charlotte Năstase a vorbit despre un moment care spune că a tulburat-o, când Ilie Năstase i-a spus lucruri grele. Tânăra și fratele său au fost adoptați de Ilie și soția lui din acel moment, Alexandra King, dar susține că niciodată nu a simțit că e iubită așa cum și-ar fi dorit. Mai mult, Charlotte susține că a păstrat o înregistrare în care însuși Ilie Năstase i-a recomandat să se sinucidă.

„El nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat”

Am locuit în România patru ani, din 1996 pana în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat!

Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață. (…) Îmi tot zice așa de vreo doi ani.

Prima dată mi-a zis asta pe  24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească”, spune tânăra.

Conflictul se pare că a început de la bani

Pe de altă parte, Charlotte a mărturisit că discuțiile au început de la bani. În perioada pandemiei ea i-a cerut tatălui să o ajute să plătească chiria, iar el i-a trimis 600 de dolari pe lună. “Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covid-ului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună!

Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani.  El a zis clar în înregistrare: “pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău“.

Ca să fiu sinceră, eu cred că el,  pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit. Îmi amintesc că atunci când fratele meu venea să-l viziteze, pe mine mă lăsau în hotel cu orele. Odată la Londra, când aveam vreo 13 ani, eu am adormit după o cursă cu avionul și când m-am trezit, ei erau plecați de opt ore!”, s-a destăinuit Charlotte.