Răzvan Cuc, casă nouă în Primăverii. Când era ministrul Transporturilor n-a reușit nici măcar cu bordurile!

Răzvan Cuc, casă nouă în Primăverii. Când era ministrul Transporturilor n-a reușit nici măcar cu bordurile!
Ministru PSD la Transporturi, Răzvan Cuc a rămas în memoria românilor cu drumul expres Craiova-Pitești pe care l-a tot promis. Alături de șeful său, Liviu Dragnea, a pus chiar și câteva borduri, vrând să arate că se pricepe la construcții. Cu drumul nu i-a ieșit, dar acum și-a făcut casă nouă.

Că și-a făcut casă nouă, vorba vine. Au făcut-o alții, mai pricepuți și care au dus la bun sfârșit construcția, nu cum a făcut-o Răzvan Cuc cu drumul expres. Acolo pesedistul doar a mimat o acțiune de partid electorală.

Acum, Evenimentul zilei publică un articol și fotografii cu apartamentul de lux din cartierul Primăverii, acolo unde fostul ministru și actual senator s-a mutat cu iubita. E vorba de o stewardeză cu care Răzvan Cuc și-a înlocuit soția după ce în 2019 s-au despărțit și au partajat o avere de milioane de euro.

„Cuc era unul dintre cei mai bogați politicieni, cu 12 case și terenuri, cu economii în bănci și i-a cedat totul fostei soții, rămânând să împartă cu doi frați un mic apartament în Capitală. Momentul divorțului coincide cu cel în care Cuc a început să fie audiat de procurori în mai multe dosare – o anchetă la TAROM, după ce ministrul i-a cerut directoarei Mădălina Mezei să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură, dosarul șpăgilor de la Arad și Ancheta privind calea ferată Brașov-Sighișoara”, scrie evz.ro.

Ce i-a oferit Răzvan Cuc iubitei sale

Dominșoara brunetă cu care fostul ministru de la Transporturi își împarte viața este cunoscută presei. Când nu punea borduri lângă Liviu Dragnea, arătându-i acestuia eficiența sa de șef peste drumuri, Răzvan Cuc trăgea sfori să fie numita însoțitoare de bord în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi Vucurești SA. Presa a aflat și scandalul a devenit public.

Foto exclusiv evz.ro: blocul în care stă Răzvan Cuc

Acum, liber de contract, Răzvan Cuc i-a oferit un acoperiș deasupra capului într-un apartament de 700.000 de euro, situat într-un bloc de pe strada Pușkin din celebrul cartier Primăverii, după cum a descoperit o echipă de reporteri a EVZ. A asortat casei și un pui de pitbull pe care-l plimbă prin vecinătatea vilei președintelui Iohannis, dar și niște limuzine pe măsură.

Domnișoara stewardeză conduce un BMW 6, iar senatorul PSD un Q7.

„Cuc a rămas fidel mărcii Audi – mașina achiziționată pe perioada mandatului său, din bani publici, era un Audi  A8L 3.0 TDI Quattro, de 262 CP, cutie automata și preț net 101.235 de euro – așa că din postura de senator de Neamț a ales tot un Audi, dar …mai potrivit cu drumurile țării: un Q7”, informează evz.ro.

Puteți vedea fotografii exclusive și o filmare cu Răzvan Cuc în cartierul Primăverii, aici.

Anthony Hopkins, fiul brutarului, ajuns vedetă la Hollywood. Are două Oscaruri