Răzvan Fodor a ajuns la capătul puterilor și s-a plâns pe rețelele de socializare. Cu ce probleme se confruntă artistul

Răzvan Fodor a ajuns la capătul puterilor și s-a plâns pe rețelele de socializare. Cu ce probleme se confruntă artistul
Când vine de familie, Răzvan Fodor e în topul celor mai iubitori soți și cei mai buni tați. Dar chiar și el are momente când se plânge.

Răzvan Fodor trece acum prin momente puțin mai grele și și-a vărsat oful pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu prezentatorul.

Răzvan Fodor a ajuns la capătul puterilor și s-a plâns pe rețelele de socializare. Cu ce probleme se confruntă artistul

Recent, Răzvan Fodor le-a cerut sfaturi prietenilor din online care sunt și ei părinți. Prezentatorul a povestit despre viața de părinte și a mărturisit că el a devenit mult prea agitat în ultima perioadă și nu știe cum să gestioneze situația. Asta nu înseamnă că nu-și adoră fetița și soția, dar sunt momente în care pur și simplu obosește.

„Bă frățică, din momentul în care copilul a intrat la școală…viața noastră de adulți, gata, s-a dus, s-a terminat”

„Ce vreau eu să vă spun…Bă, copilul este un dar de la Dumnezeu, și pentru asta îi multumesc lui Doamne Doamne, îți mulțumesc. Să fi părinte este o binecuvântare, bravo, până aici 10. Bă frățică, din momentul în care copilul a intrat la școală…viața noastră de adulți, gata, s-a dus, s-a terminat.

Adică, dacă ții la un pic de educație și vrei și matematică și un pic de română, și un pic de Cambridge, niște limbi străine, s-a terminat, nu mai ai ce să faci. Voi cum faceți?”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

Furtună sentimentală…

După ce s-a întors din America Express, Răzvan și Irina au avut parte de o furtună emoțională, dar lucrurile s-au liniștit după ce au plecat într-o binemeritată vacanță. „Oficial, vacanțăăă! De la venirea în țară și până acum, nu prea am avut timp să îmi trag sufletul, ca să vă spun drept. Fodorică a fost plecat la Bacău, la @splash.vedetelaapa , iar eu am rămas acasă cu muuulte lucruri pe care le-am pus pe “hold” când am plecat, și cu altele noi care au apărut ca ciupercile după ploaie.

Cu copilul am trecut printr-o internare în spital, o furtună emoțională ce a trebuit gestionată cu delicatețe și prima tabără din viața ei. Cu Luna printr-un set de analize și verificări. O vizită-fulger la Buzău ca să îmi văd bunicile și părinții și să mă asigur că toată lumea e bine, sănătoasă. Și altele, mărunte, dar care cereau rezolvare rapidă.

Fodorică a încheiat proiectul vineri, copilul s-a întors din tabără sâmbătă noapte, iar ieri ne-am urcat în mașină și efectiv am rupt ușa. Suntem toți, suntem bine și o să tragem vacanța asta în piept cu toată forța. Vă pupăm și vă îmbrățișăm”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Sursă foto: instagram