Răzvan Fodor, luat în râs: „Zici că ești Delia”

Răzvan Fodor, luat în râs: „Zici că ești Delia”
Răzvan Fodor a fost luat în râs, iar cineva a mers până într-acolo încât l-a comparat cu Delia. Prezentatorul a povestit totul pe rețelele sociale.

Răzvan Fodor este prezent de mulți ani în showbiz-ul autohton și deja și-a creat un nume puternic. Prezentatorul show-ului Burlacul a avut, de asemenea, diverse schimbări vestimentare de-a lungul vremii. Cunoscut pentru stilul glumeț și nonconformist, Fodor nu se ferește să fie natural, chiar cu riscul de a-și atrage câteva glume. 

Un astfel de moment a avut loc recent, când prezentatorul a ajuns în cartierul Berceni, acolo unde s-a și născut de altfel. În momentul în care s-a întâlnit cu un amic, a avut loc un schimb de replici savuroase, pe care chiar Răzvan le-a dezvăluit pe Facebook. 

Răzvan Fodor, luat în râs. Un amic l-a comparat cu Delia 

Vestimentația care a stârnit amuzamentul

Prezentatorul a fost bucuros să-și întâlnească prietenul, cu care spune că nu se mai văzuse de ani buni. Acesta însă a fost sincer și a făcut o remarcă de-a dreptul amuzantă. Fodor nu s-a supărat, ba din contră, s-a amuzat și a povestit totul ulterior.  „Am avut azi drum prin Berceni, cartierul în care m-am născut. Știți voi, ăla care ori îți place, ori te temi! Îmbrăcat…așa cum mă vedeți. M-am întâlnit, întâmplător, cu un amic cu care nu m-am mai văzut de ani buni. 

După două minute de amabilități, a avut cea mai tare remarcă: “Fodore, să moară măicuța mea, de nu zici că ești Delia!”Aur!!!, a scris Fodor pe Facebook. Acesta a atașat și poze cu ținuta. Practic, prezentatorul era îmbrăcat colorat, fapt care i-a amintit amicului de Delia, care adoptă același stil în ultima vreme. 

Imediat, internauții au reacționat la postare și s-au amuzat pe seama întâmplării relatate de Fodor. Mulți au fost de acord că acesta se îmbracă cu haine care nu îl reprezintă. „Are dreptate…ești bărbat frumos, îmbracă haine care te reprezintă”, „Chiar zici că ești “sora” Deliei. De altfel o simpatică și ea și tu”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Foto: Facebook

Recomandarile noastre