Răzvan și Dani își fac bagajele. Ce decizie au luat șefii Antenelor

Răzvan și Dani își fac bagajele. Ce decizie au luat șefii Antenelor
La trustul Intact au început schimbările. Pentru început, lângă sigla posturilor de televiziune, mai puțin cea a Antenei 3 a apărut ștampila Antena.

Șefii Antenelor au luat o decizie care pare decisivă. Emisiunile prezentate de Răzvan și Dani, dar și cea a lui Capatos să se filmeze în halele de lângă Iride Business Park.

Răzvan și Dani își fac bagajele. Ce decizie au luat șefii Antenelor

La trustul Intact au început schimbările. Pentru început, lângă sigla posturilor de televiziune, mai puțin cea a Antenei 3 a apărut ștampila Antena. Dar, spun sursele, au fost schimbate și cuburile microfoanelor. Mai mult, emisiunile de la Antena 1 și Antena Stars urmează să se filmeze în același loc.

Așa că Răzvan, Dani, Dan Capatos, dar și Mirela Vaida urmează să-și facă bagajele și să se mute într-un loc mai frumos. Și cine, știe, vorba proverbului, schimbi locul, schimbi norocul… Tot în acest loc urmează să se mute și cei care prezintă emisiuni la Antena Stars, adică Mădălina Bălan și Ramona Ilie, Cătălin Cazacu, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț, prezentatorii emisiunii Showbiz Report.

Ce schimbări au fost mai fost anul acesta la Antenă

În vara acestui an s-a alăturat Antenei 1 și jurnalista Irina Ursu, care prezintă știrile de week-end la ora 19.00, în fiecare week-end. „Sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios.

Am văzut în ultimii ani schimbări în felul în care Observator abordează subiectele, mai aproape de interesul oamenilor și de modul lor actual de viață.

„Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă”

Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui. Am găsit, la Observator, o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri, energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea!”, a declarat Irina Ursu.

Recomandarile noastre