Mirela Vaida și soțul au intrat în panică. Vedeta a făcut marele anunț. Au fost luate măsuri drastice

Mirela Vaida și soțul au intrat în panică. Vedeta a făcut marele anunț. Au fost luate măsuri drastice
Mirela Vaida și soțul ei au luat o hotărâre extrem de importantă. Nu au încotro și trebuie să rupă pisica în două.

Mirela Vaida și partenerul de viață s-au hotărât să-și rezolve o problemă importantă și nu mai vor să dea înapoi. Iată despre ce este vorba.

Mirela Vaida și soțul au intrat în panică. Vedeta a făcut marele anunț. Au fost luate măsuri drastice

Și frumoasa prezentatoare Mirela Vaida, dar și soțul său, au început lupta cu kilogramele în plus. Ei trebuie să plece în concediu la mare, în luna august și până atunci sunt obligați să scape de colăceii de pe burtică. Mirela și-a anunțat și fanii cu ce are de gând să facă pentru a avea o imagine perfectă.

„Vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci…”

„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce. Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă. Dar, vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci într-adevăr se vede că nu ești slabă.

În momentul acela spui: băi, nu puteam să dau și eu, înainte să vin la plajă vreo 3-4 kilograme jos, ca să arăt și eu bine în costum de baie. Ba da, doar că acele 3-4 kilograme pe care vrem să le dăm jos sunt cele mai grele. De ce? Că nu se duc. Eu, cel puțin, mă chinui de mulți ani… de când l-am născut pe Tudor să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut.”  a spus Mirela Vaida pe Instagram

Cât a slăbit în două zile

Mirela a apelat la un specialist, pentru a slăbi așa cum scrie la carte și e mândră pentru că a dat jos aproape două kilograme în doar două zile.

”Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50.

Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg”, a mai spus vedeta.

Nici soțului Mirelei nu-i va fi ușor, pentru că va trebui să dea jos mai mult de zece kilograme într-un timp destul de scurt.

”Alex al meu are 1,91 înălțime și sâmbătă avea 104 kg. El vrea să dea jos 14-15 kg într-o lună”, a mai spus cântăreața.

Sursă foto: instagram, facebook