Vară cu probleme pentru Tudor Chirilă. Medicii i-au dat o veste greu de gestionat

Vară cu probleme pentru Tudor Chirilă. Medicii i-au dat o veste greu de gestionat
Tudor Chirilă trece prin momente grele. Din nefericire, sănătatea i-a jucat feste și va fi obligat să stea cuminte.

Tudor Chirilă va lua o pauză de la cântat o perioadă. Nu e tocmai ce avea nevoie, mai ales după o perioadă de doi ani de pandemie, dar nu are încotro.

Vară cu probleme pentru Tudor Chirilă. Medicii i-au dat o veste greu de gestionat

Recent, artistul Tudor Chirilă a anunțat pe pagina sa de socializare că nu va putea să mai cânte o perioadă, medicii interzicându-i acest lucru. El speră să revină pe scenă cât mai curând, însă până atunci va ține cont de sfaturile doctorilor. Se pare că toată nenorocire a plecat de la faptul că acesta și-a suprasolicitat vocea.

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat mâine în cadrul FITS.

Trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a notat Tudor Chirilă pe contul de socializare.

Și trupa Vama a dat un mesaj fanilor

La rândul ei, trupa Vama a anunțat pe contul de socializare că se vor reprograma spectacolele și concertele care urmau să aibă loc în următoarele două săptămâni. „Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H, precum și concertele din următoarele două săptămâni.

Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor. Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile”, au spus băieții. Fanii lui Tudor Chirilă sunt alături de el și-l sprijină moral, așteptând cu sufletul la gură momentul în care-l vor vedea din nou făcând spectacol.

Sursă foto: instagram