Tudor Chirilă îi „împușcă” pe politicieni din orice poziție. Critici dure, de pe scena concertelor

Tudor Chirilă îi „împușcă” pe politicieni din orice poziție. Critici dure, de pe scena concertelor
Tudor Chirilă este un artist cu atitudine. Este un motiv în plus să fie admirat. Ca orice artist, a avut de suferit din pricina pandemiei, dar acum are concerte dintr-un colț al țării, la altul. Critici dure, de pe scena concertelor.

Tudor Chirilă spune ce gândește. Este un motiv în plus ca oameni de toate vârstele să vină la concertele lui. Unii îl laudă, alții îl condamnă pentru fățărnicie. A fost criticat că este ”abonat” la bani publici, dar artistul ia banii și îi și ”împușcă” pe politicieni.

Tudor Chirilă îi „împușcă” pe politicieni din orice poziție

Tudor Chirilă (47 de ani) este invitat să cânte în toată țara. Oamenilor le este dor de concerte, de Vama Veche, de distracție. A cântat la Timișoara, la Constanța, urmează Sibiu și Cluj.

La finalul unui concert organizat în weekend la Constanţa, din bani publici, Tudor Chirilă a ieşit din nou în evidenţă. Le-a transmis liberalilor Florin Cîţu şi Ludovic Orban că sunt mincinoşi, scrie evz.ro.

Concertul a fost organizat de Primăria Constanţa, condusă de liberalul Vergil Chițac. „Florin Cîțu, Ludovic Orban, niște mincinoși!”, a fost remarca lui Chirilă, care a subliniat că „industria de spectacol este singura care n-a primit compensații” de la izbucnirea pandemiei de coronavirus până în prezent.

Tudor Chirilă, criticat pentru spectacole cu bani de la stat

Artistul a cântat la Constanţa în cadrul evenimentului KIMARO, la care accesul oamenilor a fost gratuit. Conform dcnews.ro, şi în urmă cu aproximativ trei săptămâni artistul a cântat la un eveniment organizat de Primăria Buzău.

Sâmbătă, 14 august, la Constanţa au mai urcat pe scenă Smiley și Connect-R, Antonia, Carla’s Dreams şi B.U.G Mafia. De asemenea, în cadrul KIMARO au mai cântat cei de la Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana si Ștefan Bănică.

La finalul evenimentului, organizatorii au pregătit un foc de artificii grandios imediat după concertele celor de la Phoenix, Cargo, Paul Ciuci Compact, Vama și Trooper.