Răzvan Simion se ocupă serios de cariera iubitelor sale. Le construiește adevărate imperii – Exclusiv

Răzvan Simion se ocupă serios de cariera iubitelor sale. Le construiește adevărate imperii – Exclusiv
Răzvan Simion este unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori de emisiuni din România, dar marele lui talent e să construiască imperii pentru iubitele sale.

În perioada în care a fost iubitul Lidiei Buble, Răzvan Simion s-a îngrijit atent de cariera partenerei sale. După ce s-au separat, cei doi au continuat să păstreze relațiile profesionale. Răzvan Simion, care a divorțat de soția sa, și mama celor doi copii ai săi, pentru a fi cu Lidia, relație care a durat aproape șase ani, este în continuare managerul artistic al tinerei cântărețe.

Chiar și după despărțire, i-a organizat acesteia intrare pentru promovarea celor mai noi piese. De asemenea, Lidia Buble a fost invitată și în matinalul pe care îl prezintă alături de Dani Oțil, chiar dacă ea și Răzvan nu mai formau un cuplu. Sub viziunea coerentă a lui Răzvan Simion, cariera Lidiei Buble a înflorit.

Răzvan Simion se ocupă de cariera iubitelor sale

După multă vreme în care a lăsat-o pe Lidia în față, de luni bune, Răzvan Simion și-a asumat public relația cu noua sa iubită, arhitecta Daliana Răducan. Nimeni nu a aflat însă dacă despărțirea lor a avut la mijloc terțe persoane, și la cine în pat ajunseseră acestea. Tot ce știm e confesiunea prezentatorului de la Antena 1, care spunea că ”Lidia nu mai era fericită” cu el.

Acum focusul lui Răzvan Simion pare a fi pe cariera iubitei sale. O persoană mai degrabă introvertită, care nu își dorea defel să stea în lumina reflectoarelor, Daliana Răducan a înțeles, până la urmă, că are nevoie de propulsare în carieră.

Aceasta chiar mărturisea, într-un prim interviu despre relația ei cu Răzvan că a ezitat mult să înceapă o legătură cu el, deși, după ce s-au cunoscut, acesta a tot insistat. „Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan”, mărturisea frumoasa arhitectă.

Daliana Răducan merge pe mâna iubitului ei și își promovează munca

În final a înțeles că apropierea de Răzvan Simion îi aduce și câștiguri financiare. Într-un an de relație însă, Daliana Răducan a prins gustul celebrității. A început să pună fotografii cu ea pe rețelele sociale, ceea ce nu făcea înainte. Apoi a acceptat să apară alături de iubitul ei într-un pictorial care promovează un anume brand de haine masculine, ocazie cu care cei doi au zbura până în Italia, shooting-ul făcându-se  într-o locație exclusivistă din această țară.

Ulterior, Daliana Răducan a îmbrățișat și statutul de influencer și promovează produse de la diverse branduri scumpe.  Nu o face des, și nu promovează orice. Atentă la detalii, Daliana Răducan e selectivă și se asociază numai cu branduri de maximă calitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)

Cel mai recent, a făcut promo pentru un rooter de la o celebră companie de telecomunicații. „De cele mai multe ori e dificil să găsesc un echilibru între performanță și aspect plăcut, mai ales în design interior. Și când vine vorba de conectivitate, e cu atât mai greu”, a transmis Daliana.

Iar ce e mai bun, abia acum urmează. Pe 1 octombrie, Daliana Răducan și-a lansat propriul canal de YouTube în care își promovează munca legată de amenajările interioare pe care le face. „În acest episod prezint povestea showroom-ului de mobilier de la  „1988 Cultivating Spaces””, explică iubita lui Răzvan Simion.

Sursa foto: Instagram