Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Niculae Bădălău a fost arestat de DNA. Gest tranșant – Exclusiv

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Niculae Bădălău a fost arestat de DNA. Gest tranșant – Exclusiv
Bianca Drăgușanu are șansa vieții ei. Iar reacția șatenei este pe măsură. Ea a înțeles exact ce are de făcut. Și cum o dramă familială se poate transforma, peste noapte, în super atuu.

Că Bianca Drăgușanu este iubita lui Gabi Bădălău, se știe. Fiul boss-ului de la Curtea de Conturi chiar are planuri serioase cu frumusețea din Hunedoara: vrea să o ia de soție, după cum s-a zvonit recent. Așa se vorbește. Zilele trecute, Bianca proba, din nou, rochii de mireasă.

Cert este că relația dintre cei doi e asumată încă de la ziua bărbatului, când au fost împreună în Thailanda și au postat ambii, pe rețelele seociale, numeroase fotografii și clipuri împreună. Pe de altă parte, ar mai fi de amintit postarea lui Gabi, de pe InstaStory: „E așa frumos la Monato – afacerea familiei pentru organizat evenimente, încât vrei să divorțezi numai ca să ai motiv să îți faci nunta acolo”. Știe el ce spune.

La fel, se știe că familia Bădălău nu o înghite deloc pe Bianca. Au și fost declarații destul de înțepătoare din partea Biancăi Drăgușanu referitoare la mama lui Gabi Bădălău. Ba mai mult, la un moment dat era vorba și de o „alianță” între fosta soacră și Claudia Pătrășcanu, pentru a o ține pe Drăgușancă departe de Gabi.

Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă după arestarea „socrului” Niculae Bădălău

De obicei, când e vreun scandal în jur, Bianca Drăgușanu face paradă de rochii. Profită ca să își facă reclamă.

Când au apărut zvonurile de nuntă, a început să probeze rochii de mireasă. Și tot așa.

Acum e ditamai scandalul, după arestarea viitorului ei socru. Tatăl lui Gabi Bădălău, Niculae, tocmai ce a fost arestat de DNA într-un mega dosar de corupție. Politicianul Niculae Bădălău a fost reținut duminică seară de Direcția Națională Anticorupție.

Dosarul în care e vizat ar fi despre trafic de influență, iar sumele încasate de vicepreședintele de la Curtea de Conturi ar fi de ordinul milioanelor de euro. Care îl poate afecta inclusiv pe iubitul Biancăi Drăgușanu.

Pentru prima dată, Bianca Drăgușanu nu se manifestă pe Instagram. Ea a făcut un gest tranșant. Înțelegând, totodată, că așa își arată loialitatea față de familia bărbatului ei și, cine știe, poate are șanse să fie mai repede acceptată în clan.

Imediat după arestarea lui Bădălău senior, Bianca Drăgușanu a intrat în „grevă” de social media. Nu are nimic de spus, nici măcar nu-și face reclamă la rochii, așa cum reacționa de obicei când un scandal o punea, măcar tangențial, în atenția publicului. Concluzia e una singură: Bianca Drăgușanu e trup si suflet alături de Gabi Bădălău în aceste momente de grea încercare… și corupție.

Sursa foto: instagram

Recomandarile noastre