Bianca Drăgușanu nu își mai poate vinde poșetele. Acum nu își mai recuperează investiția – Exclusiv

Bianca Drăgușanu nu își mai poate vinde poșetele. Acum nu își mai recuperează investiția – Exclusiv
Pe Bianca Drăgușanu o știe toată lumea că este o femeie mereu cochetă, aranjată, și care poartă piese din ultimele colecții ale marilor case de modă. Nu are nicio problemă cu banii, își permite să trăiască în lux și obișnuiește să o și arate.

Așa cum va amintiți, lunile trecute, Bianca Drăgușanu și-a făcut un cont nou pe Instagram pe care au început să își comercializeze accesoriile și hainele din dressing, pe care a constatat că nu le mai folosește. Șatena a scos la vânzare foarte multe perechi de pantofi, toți de firmă, dintre care unii deloc încălțați. În plus am mai vândut haine, la fel, unele purtate iar altele având încă cu eticheta pe ele, dar și genți scumpe, de la diverse branduri celebre.

Afacerea pare că am mers destul de bine o vreme. Mai ales că vedeta ales să vîndă toate aceste obiecte la prețuri uneori mult mai mici decât jumătate din cel la care erau ele listate pe site-urile brandurilor respective.

Bianca Drăgușanu rămâne fără poșete

Însă zilele acestea, frumoasa Bianca Drăgușanu a înțeles că nu mai are nicio șansă să își vândă poșetele. Nu mai are nicio șansă să își recupereze din investiția făcută, de-a lungul anilor și totodată nu mai are cum să își elibereze dressing-ul. Asta pentru că fiica ei, mica Sofia, a dat iama în dulapurile mamei sale. Și și-a trecut în posesie o serie de accesorii.

Bianca Drăgușanu și-a filmat fiica în timp ce aceasta îi purta una din poșetele el able, Chanel, iar pe cap avea o șapcă, de firmă, accesorizată cu cristale strălucitoare. Micuța a spus că aceste obiecte îi aparțin din acest moment, iar Bianca Drăgușanu a trebuit să admită:

„Am tras concluzia că toate poșetele mele, până la urmă, s-au dovedit o investiție bună. Pentru că îi râmân ei, Sofiei, care deja și le-a însușit”. Mai mult, copila i-a dat un semnal clar că, odată ce și-a însușit o poșetă, această rămâne strict a ei. Și nu i-o va mai împrumuta mamei sale.

Sursa foto / video: Instagram