Reality-show regal. Prințul Harry și Meghan Markle tocmai au acceptat să fie filmați non-stop

Reality-show regal. Prințul Harry și Meghan Markle tocmai au acceptat să fie filmați non-stop
După modelul Kardashians, care a adus protagoniștilor sume fabuloase în conturi, „auto-exilații” din familia regală britanică au decis să trăiască fără intimitate, și să se lase filmați în cadrul unui reality-show care va fi produs de Netflix.

Fosta actriță Meghan Markle spune că își dorește ca, în sfârșit, lumea să o cunoască așa cum este ea în realitate. Pe de altă parte, ea și prințul Harry au nevoie de bani, după ce au decis să părăsească casa regală și să se mute în America, unde au achiziționat un conac pentru care au apelat la un credit bancar.

Acordul în valoare de 112 milioane de lire sterline semnat cu gigantul de streaming Netflix s-a axat inițial în jurul producției de documentare, dar și pentru ca aceștia să devină vocile unor personaje. Între timp, lucrurile au luat o altă turnură. O sursă a declarat pentru The Sun că Harry și Meghan își doresc să le arăte fanilor viața lor perfectă și ceea ce îi preocupă pentru binele omenirii, chiar dacă ei susțin că s-au mutat în Statele Unite pentru a scăpa de atenția primită din partea mediei britanice.

În plus, ducii de Sussex spun că astfel vor putea să „aducă o lumină asupra oamenilor și cauzelor din întreaga lume”, în timp ce renunță la îndatoririle regale și la titlurile de seniori regali.

Ce vor de fapt ducii de Sussex?

„Este posibil ca ei să fi avut idei mărețe cu privire la a pune în valoare anumite cauze și sărăcia, însă, evident, Netlix își dorește să îi pună pe ei în valoare”, a declarat sursa The Sun. potrivit aceleiași surse, reality-show-ul care îi va avea protagoniști nu se va axa pe cancan, ci va fi unul rafinat, care va scoate în evidență munca lor în cadrul unor organizații caritabile. Meghan și Harry ar urma să fie filmați timp de trei luni.

Potrivit The Sun, Ingrid Sex, editorul revistei Majesty susține că această idee pare destul de nereușită, căci ei s-au mutat în America pentru a scăpa de atenție. În același timp, Mark Borkowski, expert în relații publice, a declarat că Ducii de Sussex vor lucra în propriile condiții, adăugând că, pe de altă parte, marile hit-uri ale platformei Netflix sunt reality show-uri.

Noutățile au apărut  după ce ducii s-au filmat în fața conacului de 11,4 milioane de lire rugându-și fanii americani să meargă la vot și să „respingă discursul de ură, dezinformarea și negativismul din mediul online”. Conform cutumei, membrii familiei regale ar trebui să fie neutri politic.

Sursa foto: Instagram

WTA a anunțat clasamentul oficial. Cum stau Halep și celelalte românce

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp