Record absolut pentru cea mai în vogă trupă pop

Record absolut pentru cea mai în vogă trupă pop
O formație de coreeni a reușit p performanță la care nu se aștepta nimeni. Acum aceasta poate fi numită fenomen.

Noul single al formaţiei K-pop BTS, „Butter” a atins un record absolut pentru cea mai în vogă trupă pop.  În doar patru zile de la lansare clipul are peste 200 de milioane de vizualizări, a anunţat agenţia de management a trupei din Coreea de Sud, potrivit Yonhap şi allkpop.com. „Butter” o piesă estivală dance-pop, după cum a fost ea definită, a fost lansată vineri la ora 13,00. La momentul redactării acestei știri se apropia de 210 milioane de accesări.

Record absolut

Noul single a stablit acest record într-un timp mai scurt în comparaţie cu hitul „Dynamite”, din 2020, al aceluiaşi grup, care a atins această performanţă în patru zile şi jumătate, a precizat agenţia.

BTS e un grup alcătuit din şapte membri.  BTS, cunoscută și ca Bangtan Boys, este o trupă sud-coreeană care a debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa „No More Dream” din primul lor album, 2 Cool 4 Skool.

Piesa nou lansată, cântată în limba engleză, a acumulat 108,2 milioane de vizualizări în 24 de ore de la lansarea pe YouTube. A devenit videoclipul muzical cel mai vizionat în acest interval de timp pe platformă. Melodia se bucură de succes şi în topurile muzicale internaţionale. A ajuns pe prima poziţie a clasamentului melodiilor de pe iTunes în 101 regiuni. Și a totalizat 20,9 milioane de accesări pe platforma de streaming muzical Spotify.

Record de premii Billboard

Pe 23 mai, a avut ceremonia de premiere Billboard Music Awards 2021. Aceasta a oferit premii celor mai tari melodii din ultimul an. Trupa k-pop BTS a evoluat la acest eveniment cu noua sa piesă, „Butter”. Și, mai mult decât atât, BTS a luat acasă toate cele 4 premii la care a fost nominalizată. Este vorba de Top Duo / Group, Top Song Sales Artist, Top Social Artist și Top Selling Song (pentru mega-hitul „Dynamite”). Astfel, grupul masculin a stabilit un nou record personal pentru cele mai multe premii obținute la Billboard Music Awards.

Anul acesta marchează pentru prima dată când BTS a câștigat Top Song Sales Artist și Top Selling Song, a doua oară Top Duo / Group (primul a fost în 2019), iar al cincilea an la rând Top Social Artist.

Sursa foto: Instagram

A apărut dovada că legătura sentimentală dintre Ben Affleck și JLo nu s-a rupt niciodată