Recunoașteți vedeta? Nu o să-ți vină să crezi cine e, de fapt! Schimbare radicală făcută cu bisturiul?

Recunoașteți vedeta? Nu o să-ți vină să crezi cine e, de fapt! Schimbare radicală făcută cu bisturiul?
De foarte multe ori vedetele apelează la bisturiu, injecții și alte tratamente invazive pentru a arăta impecabil. Este de la sine înțeles că au nevoie de un aspect tineresc, în carieră.

Unele dintre ele ajung să se mutileze, de-a dreptul, dar nu despre ele vom vorbi în cele ce urmează. Cele mai multe dintre vedetele adevărate. La nivel internațional, au ajuns la bătrânețe să arate mai bine și mai tinere decât în urmă cu 10 – 20 de ani. Cele care au suficientă minte să își facă intervenții cu măsură și apelând la cei mai buni specialiști în domeniu, au numai de câștigat.

Bunăoară, Madonna. Diva  a trecut de 60 de ani, are ca partener un tinerel care are cam jumătatea vârstei ei și ea se prezintă ca o jună. Tenul îi e întins, sânii sunt fermi și frumos conturați. Posteriorul, la fel. De altfel, vedeta și-a și asigurat decolteul, pentru o sumă substanțială. Ea e doar unul din multele exemple de bune practici.

Cum arată acum Loredana Groza. Fotografia momentului

O vedetă autohtonă a fost în permanență comparată cu Madonna. Unele lucruri le-a împrumutat de la aceasta. Și a făcut-o bine. La fel ca și ea,  s-a reinventat permanent, a știut să facă muzică și să aibă apariții care să îi asigure o carieră lungă.

Loredana Groza are acum 51 de ani și e cea mai longevivă vedetă care activează fără întrerupere. E mamă, fiica ei e adultă, e soție, are concerte și iubește viața la maxim. Dovada faptului că știe să se distreze o găsiți la ea pe rețelele sociale.

Dar oricine are curiozitatea să caute în urmă, vede că Loredana Groza arată acum mult mai bine decât oricând. Nu că ar fi arătat rău vreodată. Iată o fotografie de la 40 de ani.

Nu a fost cazul. Însă acum vedeta are o imagine aproape nouă, superbă, tinerească și radiantă. E  o schimbare radicală făcută cu bisturiul? Asta doar ea știe. Vedeta nu agreează să vorbească despre aceste detalii care, până la urmă, țin de intimitatea vieții ei.

Sursa foto: Instagram, Ziare.com