Regele Charles nu pleacă nicăieri fără paharul preferat. Iată care e plăcerea vinovată a Suveranului

Regele Charles nu pleacă nicăieri fără paharul preferat. Iată care e plăcerea vinovată a Suveranului
Regele tot rege rămâne, iar pentru viața pe care Charles o are nu are cum să nu fie invidiat.

Ca și regretata sa mamă, regina Elisabeta a II-a, regele Charles are mare grijă de sănătatea sa. Dar nu renunță la unele plăceri.

Regele Charles nu pleacă nicăieri fără paharul preferat. Iată care e plăcerea vinovată a Suveranului

Când vine vorba de propria persoană, Charles are mare grijă ca lucrurile să fie ca la carte. El are un meniu special care oferă tot de ce are nevoie organismul, iar în fiecare seară, înainte de cină, el consumă o anume băutură. E vorba de martini, pe care-l savurează doar din paharul său preferat, de care nu se desparte niciodată atunci când pleacă de acasă.

„Îi place un martini înainte de cină, asta este sigur”, a spus prietenul lui Charles, contele Tibor Kalnoky în documentarul „The Real Windsors: The Outspoken Heir”.

Charles ia cu el și băutură preferată

Potrivit contelui, regele preferă să consume martini obținut din gin amestecat cu vermut și întotdeauna cu o măslină și o femeie de lămâie. Pe de altă parte, apropiații familiei regale știu că regelui îi place foarte mult și ginul tonic. Un lucru mai puțin cunoscut este și faptul că regele Charles ia mereu cu el băutură preferată când pleacă din Marea Britanie.

Nu sare niciodată peste micul dejun

Pentru Charles micul dejun e foarte important, iar atunci acesta bea doar un anume tip de ceai, e vorba de ceaiul Darjeeling, cu multe beneficii asupra organismului uman, dar și un pahar cu suc de fructe. Oamenii de știință spun că ceaiul acesta este plin de vitamine, antioxidanți și contribuie la scăderea tensiunii arteriale și reducerea inflamațiilor.

Mănâncă ciuperci doar culese de pe propria sa moșie

Extrem de pretențios la mâncare, Charles este foarte atent de unde sunt procurate produsele culinare. Potrivit fostului bucătar regal Darren McGrady, Charles le spunea angajaților să meargă la cules de ciuperci de pe proprietatea Balmoral din Scoția „Iubește ciupercile sălbatice și își duce bucătarii la Balmoral pentru a le arăta unde sunt cele mai bune ciuperci.

Le-am adus înapoi la Palatul Buckingham și au fost cele mai uimitoare ciuperci porcini.”, a spus acesta. De asemenea, regele iubește ouăle, dar și mielul sau carnea de oaie, pe care McGrady „le-a gătit mult la Palatul Buckingham”.