Regele Charles vinde caii de curse ai Reginei. Se pune la cale o licitație

Regele Charles vinde caii de curse ai Reginei. Se pune la cale o licitație
Elisabeta a II-a i-a iubit enorm, dar Charles vrea să-i înstrăineze. Ce motiv are regele Charles să vândă caii Reginei.

Primul cal despre care sursele spun că va fi vândut este chiar cel care i-a adus victoria Elisabetei cu puțin timp înainte de deces.

Regele Charles se pregătește să vândă caii de curse ai reginei. Se pune la cale o licitație

Regele Charles va vinde la licitație 12 dintre caii de rasă ai reginei Elisabeta a II-a, monarhul încercând să reducă activitatea de curse a mamei sale decedate. Se pare că animalele vor fi scoase la licitație la Tattersalls din Newmarket.

Ultimele exemplare crescute de Regină

Surse din apropierea familiei regale susțin că se așteaptă ca prețurile să fie enorme, mai ales că e vorba de ultimele exemplare crescute de regină. O sursă apropiată de herghelia regală Sandringham din Norfolk a declarat că se vorbește despre „lichidarea” operațiunii de reproducere pe parcursul a trei ani, a relatat Daily Mail.

„Armăsarul regal ar putea fi un muzeu în trei ani. Ar fi o adevărată rușine”

De asemenea, sursele spun că scopul Regelui este ca afacerea să nu mai funcționeze din punct de vedere comercial, iar acest lucru pare să fie deranjant pentru toată lumea: „Armăsarul regal ar putea fi un muzeu în trei ani. Ar fi o adevărată rușine”. O altă sursă a declarat pentru Mail că cea mai mare pasiune pentru cai o avea Elisabeta a II-a: „Legătura dintre familie și industria curselor de cai va continua.

Dorința este de a continua cu tradițiile și legăturile cu Royal Ascot, dar nu la aceeași scară ca și Majestatea Sa, pentru că ea avea o pasiune”. În prezent, regele Charles are 60 de cai de curse şi 38 de iepe pentru reproducere. Lucrurile se vor schimba anul viitor, pentru că în grajdurile regale sunt aşteptaţi să vadă lumina zilei peste 30 de mânji.

Iapa Emma și-a luat adio de la Regină, purtând eșarfa Suveranei

La funeraliile Reginei au fost prezenți nu doar câinii preferați ai acesteia, ci și iapa Emma, pe care Suverana a iubit-o enorm. Aceasta a purtat pe șa o eșarfă pe care Regina Elisabeta a II-a obișnuia o folosea când călărea. A fost un gest emoționant al unuia dintre angajații Reginei, care a avut grijă ca animalele să-și ia adio de la stăpâna lor…