Reghecampf a venit să-și vadă fiul, evitând să dea ochii cu Anamaria. Ea e în Dubai, ca să facă bani

Reghecampf a venit să-și vadă fiul, evitând să dea ochii cu Anamaria. Ea e în Dubai, ca să facă bani
Laurențiu Reghecampf și-a luat inima în dinți și s-a întâlnit cu fiul lui, Bebeto, din relația cu Anamaria Prodan. Adolescentul a fost foarte afectat de vestea despărțirii părinților săi și, potrivit impresarei, a devenit depresiv.

Reghe a driblat-o pe Anamaria Prodan. A așteptat ca aceasta să plece în Dubai, la o conferință de afaceri cu cryptomonede, și a venit să-l vadă pe Laurențiu Junior, zis și Bebeto.

Potrivit imaginilor apărute în mediul online, Reghe a fost însoțit și de Luca Reghecampf, fiul său din prima căsătorie. Cei trei au petrecut o seară de Halloween de neuitat, deși doar micuțul a ales să poarte costum în ton cu sărbătoarea. Bebeto a afișat un zâmbet larg, fiind evident faptul că se bucură de revedere. Mama lui a susținut în cadrul unui interviu că fiul lor nu și-a mai văzut tatăl de 8 luni și că a trecut prin momente sportive solicitante, unde ar fi avut mare nevoie de prezența și încurajările tatălui său.

În tot acest timp, Anamaria Prodan se afla în Dubai la o conferință internațională de prezentare a unor cryptomonede, în care impresara a investit bani grei și speră ca afacerea să o facă și mai bogată. Diva a fost tratată regește pe tărâmul arab, având la dispoziție limuzine, bodyguarzi și atenția celor mai puternici șeici.

Anamaria Prodan se află în Dubai, unde face investiții financiare.

Reghe și-a lăsat amanta însărcinată

Amanta lui Reghe lovește cu mantă! Fenta prin care anunță Corina sarcina o va uimi pe Anamaria Prodan

După ce zvonurile că Reghe duce o viață dublă alături de Corina Caciuc s-au întețit, anternorul de la Craiova a recunoscut oficial că a depus acțiunea de divorț. Totodată, atunci a ieșit la iveală și faptul că iubita lui în vârstă de 29 de ani e însărcinată în 3 luni.

Laurențiu Reghecampf nu a confirmat aceste zvonuri, însă a făcut-o chiar amanta printr-o fentă, alertând presa cu o altă temă – că e deranjată de faptul că i s-au creat conturi false în social media:

Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să o trec cu bine”, a declarat Corina.