Reghecampf i-a frânt inima fiului său, Bebeto. Anamaria va avea zile grele ca să-și liniștească copilul

Reghecampf i-a frânt inima fiului său, Bebeto. Anamaria va avea zile grele ca să-și liniștească copilul
Puiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a citit în Cancan că tatăl lui va avea încă un băiat, și suferă foarte mult din cauza aceasta.

Anamaria va avea zile grele ca să-și liniștească odorul, căci soțul ei, Laurențiu Reghecampf i-a frânt inima fiului său, Bebeto. Puștiul știe acum că, după el, urmează încă un copil, tot un băiat. „Laur junior suferă pentru ce nu prea își vede tatăl în ultima vreme, nici nu poate se dea de el. Am să lupt însă să nu simtă copiii nenorocirea. Poate că am făcut și eu niște greșeli și nu am fost foarte atentă”, a declarat Anamaria Prodan, luna trecută.  Și e mai mult decât atât.

Puștiul e necăjit de faptul că, în timp ce alți copii sunt însoțiți la antrenamente de părinți,  tatăl lui nu are timp de așa ceva. „Copilul meu când merge la fotbal nu face altceva decât să vină cu lacrimi în ochi pentru că un anume părinte sau un anume copil i-a strigat ceva.

Bebeto e foarte afectat și e normal pentru că familia Prodan-Reghecampf a fost atât de unită, dar se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc”, a declarat Anamaria Prodan într-un interviu la ProSport.

Bebeto are inima frântă

Copilul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf e necăjit după ce a citit ultima știre despre tatăl său. Acesta și actuala sa parteneră se pare că au aflat deja sexul copilului pe care-l așteaptă. Antrenorul de la Universitatea Craiova este în culmea fericirii, după ce a aflat că va deveni, pentru a treia oară, tată de băiat.

Potrivit Cancan.ro, în urma ecografiei de morfologie efectuate de tânăra viitoare mămică, sunt 80% șanse ca  bebelușul să fier băiat. Vineri, se va afla exact . Conform sursei citate, graviduța are aproape 12 săptămâni  de sarcină și, la recomandarea medicilor, efectuează ecografiile de morfologie, specifice fiecărei etape a sarcinii. Vineri se va afla rezultatul testului ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Momentan, nu se știe ce nume vor alege părinții pentru viitorul lor copil.

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, Luca, 19 ani, din mariajul cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Jr., din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram