Regina Elisabeta II nu prea se mai descurcă cu mersul pe jos, dar are alternative de lux

Regina Elisabeta II nu prea se mai descurcă cu mersul pe jos, dar are alternative de lux
Regina Elisabeta a II-a nu s-a putut opri din zâmbit în timp ce se plimba cu un cărucior de golf de lux la Chelsea Flower Show din Londra, după ce problemele de sănătate au făcut-o să rateze mai multe angajamente regale în ultimele luni.

Regina Elisabeta II, în vârstă de 96 de ani, părea mai fericită ca niciodată în timp ce stătea confortabil în vehiculul fabricat de marca daneză Garia.

Cruiser-ul cu patru locuri, supranumit „Rolls-Royce-ul” mașinilor de golf, costă aproape 78.000 de dolari. Dotat cu un mini-frigider și un dispozitiv cu hartă cu ecran tactil, buggy-ul împodobit este alimentat cu baterii și poate parcurge 80 de kilometri înainte de a avea nevoie de o reîncărcare, scrie Page Six.

„Au fost făcute ajustări pentru confortul reginei”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham pentru Daily Mail.

Regina Elisabeta II  nu mai poate merge bine, dar se îmbracă în roz

După problemele de sănătate de anul trecut, Regina a dovedit că nu mai are mobilitatea cu care supușii ei erau obișnuiți. Aceasta nu mai lasă din mână bastonul și evită deplasările lungi. De altfel, așa cum Rețete și vedete a scris, Regina Elisabeta II are o întreagă colecție de bastoane, de care se ajută atunci când se deplasează.

Regina, care a fost însoțită de un șofer și de de o gardă, a purtat o rochie cu flori și un palton roz. Ea a accesorizat ținuta cu mănuși albe și mocasini negri.

Comportamentul radiant al reginei vine la aproape o săptămână după ce a avut o apariție surpriză la Royal Windsor Horse Show. Aceea a fost prima ei apariție publică după ce a lipsit de la mai multe evenimente în ultimele luni. Amintim că Regina Elisabeta II a fost spitalizată pentru o noapte în octombrie 2021, deși motivul rămâne neclar. Ulterior a început, de asemenea, să folosească un baston.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ea a provocat și mai multă agitație când a contractat COVID-19 în februarie. Din fericire, până în martie, ea s-a recuperat complet și s-a întors la îndatoririle sale regale. Dar, în urmă cu câteva săptămâni, ea a anulat o apariție programată din cauza a ceea ce Palatul Buckingham a descris drept „probleme episodice de mobilitate”.

Zvonuri de abdicare

Regina Elisabeta II este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, conducând timp de 70 de ani. Deși a părut să fie bine dispusă în timpul aparițiilor sale recente, au apărut informații potrivit cărora ar putea plănui să abdice tronul în favoarea fiului său, Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, destul de curând. Soția Prințului de Wales, Camilla Parker Bowles, ar urma să preia atunci titlul de „regină consoartă”.