Regina Elisabeta are o colecție de bastoane fashion. Accesoriul trebuie să fie perfect asortat. Foto

Regina Elisabeta are o colecție de bastoane fashion. Accesoriul trebuie să fie perfect asortat. Foto
Chiar dacă la prima vedere nu pare să fir așa, regina Elisabeta II este foarte atentă la modă și chiar dacă a ales toată viața ei ținute „cuminți” și conservatoare, a fost mereu atentă.

Un detaliu care a ajuns să facă parte din noua ei viață, după ce a trecut de o anumită vârstă, este bastonul. Alături de poșetele Launer, de care suverana nu se mai departe din tinerețe, un alt accesoriu i-a intrat în dotare, și e, mai nou, nedespărțit. Iar pentru că acesta e ținut tot în mână, atenția reginei e să se asorteze bine cu gențile, să arate frumos și să fie util. Prin urmare, regina Elisabeta II s-a ales cu o impresionantă colecție de bastoane.

Regina Elisabeta II își asortează poșetele cu bastoane

Majestatea Sa poartă genți Launer din 1950, când mama lui i-a făcut cadou una. Se crede că deține mai mult de 200, dar există un stil preferat clar. Așa cum CEO-ul Gerald Bodmer a declarat revistei Hello!, „modelul pe care l-a folosit cel mai mult în ultimii ani este Traviata, o formă simplă cu mânere scurte și faimosul logo Launer cu frânghie răsucită argintie folosit ca închidere în față”. O astfel de geantă costă 2235 de dolari.

Acum regina își asortează gențile cu bastoanele. Cel mai recent, ea a fost fotografiată, duminică, la secţiunea finală a unui spectacol ecvestru organizat pe durata a patru zile, care a celebrat cei 70 de ani de domnie ai suveranei Marii Britanii şi a atras numeroase vedete, inclusiv starul hollywoodian Tom Cruise şi actriţa britanică Helen Mirren, informează Reuters.

În vârstă de 96 de ani, regina Elisabeta II s-a deplasat cu un automobil spre peluza Castelului Windsor, unde a fost întâmpinată de doi ofiţeri din Royal Canadian Mounted Police, care au ajutat-o pe suverană să coboare, în aplauzele spectatorilor, din acel vehicul Range Rover.

Regina Elisabeta II, care a asistat la fiecare spectacol din istoria Royal Windsor Horse Show de la înfiinţarea acestui eveniment în urmă cu 79 de ani, a apărut în public sprijinindu-se într-un baston. Nu era unul oarecare, ci cu mânerul sub forma unei ramificații de coarne.

Există o adevărată colecție de bastoane „regale”

Anul trecut, ea a fost fotografiată în timp ce mergea cu un baston, utilizând pentru prima dată acest accesoriu în cadrul unui eveniment public după anul 2003, când a suportat o operaţie la un genunchi, informează AFP.

În octombrie 2021, regina a purtat un baston cu mâner în formă triunghiulară, probabil din plastic, deschis la culoare. Bastonul, așa cum se vede în fotografii, e unul telescopic, putând fi ajustat în lungime, după necesitate.

De-a lungul timpului a folosit unele din lemn, chiar și unul cu mâner curbat, clasic, așa cum vedem și la bătrânii din România. De asemenea, în 2003,m nu s-a sfiit să folosească unul din aluminiu, după externare.

Sursa foto: Instragram

Recomandarile noastre