Cadourile preferate ale Reginei Elisabeta pot fi idei pentru darurile voastre de Crăciun

Cadourile preferate ale Reginei Elisabeta pot fi idei pentru darurile voastre de Crăciun
Cele mai bune idei de cadouri sunt la doar un clic distanță. Iar dacă duceți lipsă de inspirație, vă spunem care sunt preferatele reginei.

Când vine vorba de cadourile preferate ale Reginei Elisabeta, trebuie să știți că, asemeni oricărei femei, chiar și cea mai longevivă suverană a Regatului Unit are slăbiciunile ei. Și, cunoscându-i de acum gusturile s-ar putea să descoperi că pentru anumite cadouri ar putea face și o excepție, mai ales pe măsură ce se apropie sezonul sărbătorilor.

Ideea este că, la Casa Regală britanică, toate cadourile sunt acceptate, dar nu sunt reținute. Este una dintre regulile de aur ale familiei regale, la care regina Elisabeta a aderat întotdeauna.

Care sunt cadourile preferate ale Reginei

Inimitabilă din punct de vedere al farmecului și stilului, până și Majestatea Sa are propriile ei obiecte la care nu si-a dorit niciodată să renunțe în toți acești mulți ani de domnie. De la geantă la ruj, de la oja roz la mănușile de toată ziua, iată ce îi place Reginei să primească în dar de Crăciun conform revistei Town & Country.

În 1989, coaforul reginei a scris brandului Essie Expresie pentru a cere o sticlă de lac de unghii în nuanța clasică „Ballet Slippers”. Din câte știm, este singura culoare pe care Elisabeta II a expus-o vreodată în public pentru unghiile ei. O sticluță costă cam 7 dolari, pe Amazon.

Regina Elisabeta II are sute de genți de la acest furnizor

Majestatea Sa poartă genți Launer din 1950, când mama lui i-a făcut cadou una. Se crede că deține mai mult de 200, dar există un stil preferat clar. Așa cum CEO-ul Gerald Bodmer a declarat revistei Hello!, „modelul pe care l-a folosit cel mai mult în ultimii ani este Traviata, o formă simplă cu mânere scurte și faimosul logo Launer cu frânghie răsucită argintie folosit ca închidere în față”. O astfel de geantă costă 2235 de dolari.

Acum puteți arunca o privire în dulapul reginei cu această carte,  „Cealaltă față a monedei”, scrisă de stilistul personal al suveranului, Angela Kelly. Nimeni nu știe conținutul tuturor sertarelor ei mai mult decât ea.

Este bine cunoscut faptul că Regina Elisabeta s-a bazat pe cosmeticele Elizabeth Arden din timpuri imemoriale. Rujul hidratant al mărcii este renumit pentru că este produsul ei preferat. Deși nu este clar exact ce nuanțe preferă, este ușor să o imaginezi cu un roșu aprins elegant, care costă 25 de dolari.

Mănușile Reginei au intrat și în garderoba unor prințese

Cornelia James este marca oficială de mănuși a Reginei. Chiar și generațiile tinere din Windsor au devenit clienți devotați ai brandului. O pereche de mănuși costă 125 de dolari.  Le poartă și Kate Middleton și Prințesa Eugenie. Odată cu venirea sezonului rece sunt accesoriul inevitabil pentru ținutele noastre.

Pe de altă parte, Royal Doulton a primit permisiunea de a folosi marca regală în 1901, când compania a primit primul mandat regal. Încă îi furnizează reginei (și prințului Charles) vesela și articole de cadouri. Un set costă 135 de dolari.

Pentru o masă de Crăciun demnă de cele mai bune banchete la Palatul Buckingham, magazinul Royal Collection oferă o gamă largă de accesorii inspirate din cele mai iubite bijuterii ale lui Elizabeth. Acești cercei somptuosi sunt proiectați după modelul tiarei acvamarin a suveranei și costă doar 95 de dolari, scrie Elle.com.

Sursa foto: Elle.com, Instagram