Scena „de luptă” dintre regina Elisabeta și prințul Philip ascunsă de familia regală. Acum s-a aflat totul

Scena „de luptă” dintre regina Elisabeta și prințul Philip ascunsă de familia regală. Acum s-a aflat totul
Din cele mai vechi timpuri, cuplurile din lumea politică au ținut atenția publicului larg. A ieșit la iveală un episod incredibil dintre regina Elisabeta și prințul Philip.

Este una dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii, dar până și regina Elisebata a avut probleme cu prințul Philip.

Scena „de luptă” dintre regina Elisabeta și prințul Philip ascunsă de familia regală. Acum s-a aflat totul

Indiferent că fac parte din familia regală, regina Elisabeta și prințul Philip, în intimitatea lor, au fost un cuplu ca oricare. Cu lucruri bune, dar și cu certuri așa cum se întâmplă în fiecare mariaj. Un moment amuzant ascuns de casa regală a fost cel în care regina a aruncat cu pantofi după soțul său. Ce s-a întâmplat?

Prințul a vrut să fugă din casa în care locuia cu regina

Momentul s-a produs în martie 1954, când o echipă de jurnaliști din Australia a venit la regină, urmând să filmeze un material despre canguri și koala. Din motive necunoscute nimănui decât cuplului, prințul Philip ar fi vrut să fugă din casă. În acel moment, regina a cedat nervos și ar fi aruncat după soțul ei cu pantofi și o rachetă de tenis, strigând să se oprească.

Cameramanii au reușit să filmeze atunci totul, chiar dacă nici regina, nici prințul Philip păreau că nu ar fi observat. Așa cum era de așteptat, cameramanul a fost obligat să predea filmarea. A rămas însă povestea.

Regina, surprinsă la volan, după ce a fost spitalizată

În ultima perioadă, regina a avut ceva probleme cu sănătatea, ajungând chiar și la spital. Medicii au spus că ar fi vorba de epuizare, de aceea au sfătuit-o pe regină să se odihnească. Totuși, putea să acorde audiențe virtuale. Ceea ce a și făcut, părând într-o dispoziție foarte bună, după cum a precizat premierul Boris Johnson, care a vorbit cu ea săptămâna trecută.

Cu doar câteva zile în urmă, Elisabeta a II-a a fost zărită la volan. Potrivit Reuters, aceasta conducea una dintre mașini pe proprietatea sa de la Castelul Windsor.

Sursă foto: digi24