Regina muzicii pop din Rusia, Alla Pugaciova, îl umilește pe Vladimir Putin. Nu îi pasă de premiile dictatorului

Regina muzicii pop din Rusia, Alla Pugaciova, îl umilește pe Vladimir Putin. Nu îi pasă de premiile dictatorului
Celebra cântăreaţa rusă Alla Pugaciova are grijă să se țină în continuare departe de Vladimir Putin. E necesar, cu atât mai mult cu cât a avut remarci acide la adresa conflictului cu Ucraina pe care acesta l-a declanșat.

Considerată „regina muzicii pop sovietice”, Alla Pugaciova a anunţat luni că se află în Israel, la trei săptămâni după ce a denunţat, din nou, războiul declanşat de preşedintele Vladimir Putin în Ucraina. atunci, vedeta a declarat că acesta transformă Rusia într-un paria la nivel mondial, informează Reuters.

„Mulţumesc armatei mele de mai multe milioane de fani pentru dragostea lor şi sprijinul lor, pentru capacitatea de a distinge adevărul de minciuni”, a scris pe Instagram cântăreaţa Alla Pugaciova. Cântăreața are acum vârsta de 73 de ani, și este în continuare o legendă a muzicii pop sovietice şi post-sovietice. Conform presei internaționale, ea este, probabil, cea mai cunoscută femeie din Rusia.

„Din Ţara Sfântă, mă rog pentru voi şi pentru pace. Sunt fericită!”, a adăugat ea. Alla Pugaciova este cunoscută de mai multe generaţii de ruşi pentru o serie de cântece de mare succes, precum „Milioane de trandafiri roşii”, un șlagăr lansat în anul 1982, dar şi pentru rolul jucat în filmul de succes din 1978 „Femeia care cântă”. Artista a fost premiată în trecut atât de preşedintele rus Vladimir Putin, cât şi de predecesorul său, Boris Elţîn.

Alla Pugaciova i-a cerut lui Putin să o pună pe lista neagră

Mai amintim că luna trecută, Alla Pugaciova a spus că războiul din Ucraina ucide soldaţi ruşi în scopuri iluzorii şi reprezintă o povară pentru oamenii din Rusia. Într-un gest de frondă la adresa președintelui țării, ea a cerut atunci să fie trecută pe lista „agenţilor străini” după ce soţul său, actorul şi prezentatorul de televiziune Maxim Galkin, în vârstă de 46 de ani, a fost inclus pe acea listă în data de 16 septembrie.

Alla Pugaciova şi Maxim Galkin au plecat în Israel în martie, la o lună de la invazia rusă din Ucraina. Artista s-a întors în luna august în Rusia împreună cu copiii săi, de unde, după cum arată acum, a plecat din nou, în Israel. Atunci când Mihail Gorbaciov a murit în luna august, Alla Pugaciova l-a lăudat pe ultimul lider sovietic pentru că a permis libertatea şi a respins violenţa.

Sursa foto: Instagram