Foto. Relație ciudată între Selena Gomez, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz. S-a trecut de pragul prieteniei…

Foto. Relație ciudată între Selena Gomez, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz. S-a trecut de pragul prieteniei…
Gomez și Nicola și-au expus tatuajele asortate și fotografii în bikini din escapada lor. Artista a dat startul noului an într-un mod epic, alături de un duo celebru.

În timp ce sărbătorea sărbătoarea în Los Cabos, Mexic, vedeta în vârstă de 30 de ani, a afirmat în glumă că ea și prietenii ei proaspăt căsătoriți, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, formează un „throuple”. Agenții ei au împărtășit pe Instagram o serie de fotografii de la petrecerile lor, inclusiv una în care trio-ul s-a ghemuit pe apă la bordul bărcii lor somptuoase.

„Fine ne numește un throuple #foreverplusone”, a glumit Selena Gomez în legenda postării. Alte imagini din carusel i-au înfățișat pe cei trei prieteni îmbrățișați în timp ce râdeau, distrându-se copios în vacanța lor.

Selena și Nicola, tatuaje împrerecheate

Selena și Nicola au fost, de asemenea, fotografiate îmbrăcându-se elegant pentru festivitățile de la miezul nopții. Într-o altă postare pe platformă, actrița și cântăreața a împărtășit câteva instantanee adorabile cu ea și prietena ei purtând rochii Valentino argintii strălucitoare asortate.

„Mulțumesc @maisonvalentino pentru rochiile mele și ale îngerilor mei! M-am simțit ca o zână! Oh și @isabelalysa pentru că ne-a făcut să arătăm bine!” a scris Gomez. „Te iubesc îngerul meu pentru totdeauna!!!”, a adăugat Peltz într-una dintre legende.

Discuția despre „înger” s-a transpus și în noile tatuaje pe care și le-au făcut fetele, Nicola împărtășind o fotografie cu noul lor tatuaj asortat pe Instagram Story luni dimineață. Acesta conține cuvântul „angel”, scris delicat pe antebraț.

E sau nu un război între Peltz și soacra sa, Victroia

După ce a ales să petreacă sărbătorile alături de soția sa și de prietenii lor, mama lui Brooklyn, Victoria Beckham, a remarcat absența lui Brooklyn Beckham în postarea sa anuală de Crăciun pe Instagram. Fotografia fostei Spice Girl l-a arătat pe David Beckham purtând pijamale asortate cu cei trei fii ai săi. „Tata păstrează tradiția familiei”, a scris ea în legendă la postare – și i-a scris lui Brooklyn: „Te iubim și ne este dor de tine”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

În octombrie, Nicola Peltz a negat zvonurile potrivit cărora ar fi fost în dușmănie cu socrii ei, într-un interviu pentru The Times. „Nicio familie nu este perfectă, a explicat ea. Nu este o dușmănie! Tot văd peste tot cuvântul ăsta: dușmănie, dușmănie, dușmănie!?”. Potrivit moștenitoarei imperiului Peltz, tabloidele s-au dezlănțuit și fanii au început să speculeze tensiuni între ea și soacra ei după ce aceasta a ales să nu poarte o rochie de mireasă creată de Victoria, la nuntă.

„Cred că totul a început, și am mai spus asta înainte, pentru că am ajuns să nu port rochia de mireasă a Victoriei, dar adevărul adevărat este că îmi doream foarte, foarte mult să o port. Mi s-a părut atât de frumos că mama lui Brooklyn a ajuns să facă asta pentru mine! Și am fost foarte încântată să o port! Și până la urmă nu am ajuns să o port. Dar eu, sincer, aș fi fost foarte încântată să port rochia ei, a explicat Nicola. Mă întristează când citesc lucruri în care oamenii spun că nu aveam de gând să o port. Pur și simplu nu este adevărat”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre