Rețeta de stridii, pregătită de Andra aproape goală. Fiica lui Nico a făcut show la „Chefi la cuțite”

Rețeta de stridii, pregătită de Andra aproape goală. Fiica lui Nico a făcut show la „Chefi la cuțite”
Au făcut show de zile mari, marți seară, la o celebră emisiune culinară, dar cum s-au pregătit cele două întrece orice imaginație. Să o vedeți pe fiica lui Nico, Alexandra, ce a putut să facă pentru „antrenament”. Atenție, imagini interzise minorilor și celor cu inima slabă.

Noua emisiune de marți seară a sezonului 8 a emisiunii „Chefi la cuțite” a avut parte de o revedere așteptată de mult timp. Cunoscuta cântăreață Nico a venit în calitate de concurentă împreună cu fata ei,  Andra. Motivul principal a fost, așa cum a mărturisit Nico, acela de a-l revedea pe chef Sorin Bontea.

Tandemul care a trecut pe la mai toate televiziunile

Nu e prima dată când Nico și fiica ei fac tandem. Cele două au apărut și în sezonul 3 al show-ului „Asia Express”, difuzat pe Antena 1, anul trecut. „Eu sunt o fire foarte competitivă și sociabilă”, spunea atunci Alexandra.

Fata celebrei cântărețe Nico este o apariție extrem de provocatoare în showbiz-ul din România. Are 27 de ani și a devenit celebră când a apărut în reality show-ul „Supraviețuitorul”, difuzat la Pro TV.

Tânăra și-a făcut o mulțime de admiratori virtuali, datorită fizicului impecabil pe care nu se sfiește să îl etaleze. Alexandra a apelat la operații estetice pentru a-și mări sânii și buzele, are un stil de viață sănătos ce implică sala de fitness și are o alimentație corectă.

Ce le-au gătit Nico și fiica ei juraților

Nico a decis să gătească un desert clasic, și anume o plăcintă cu mere. Fata ei, Andra, a decis în schimb să prepare o rețetă de midii, originară din sudul Italiei, din provincia Fulia, după cum a explicat în platou. Preparatul i-a ieșit aproape perfect. Aflate pentru prima dată la un show culinar, cele două concurente au dorit să îi impresioneze pe jurați niște farfurii gustoase dar și aspectuoase.

Atunci când a ajuns în fața juraților, Nico a mărturisit că au existat momente când a vrut să plece din emisiune. Artista a spus că una este să cânți și alta este să gătești.

Alexandra s-a pregătit dezbrăcată pentru emisiune

Rețeta de stridii, care a fost asezonată cu un sos deosebit, a fost deosebit de apreciată de chef Sorin Bontea, căruia îi  plac preparatele mai exotice.

Ne întrebăm dacă acesta a văzut și cum s-a antrenat fata lui Nico, cu o săptămână înainte de emisiune. Tânăra a postat o imagine edificatoare, pe contul său de socializare, cu următorul mesaj: „Dinner, breakfast, lunch… all it’s served! Who is hungry?” („Prânz, mic dejun, cină… toate sunt servite! Cui îi este foame?”). În poza, poartă doar un șorț de bucătărie, lăsând multe la vedere și lăsând și loc imaginației să zburde.

Sursa foto: Instagram

Liviu Vârciu, dispus să plătească silicoane: „Facem să fie frumos!”

Recomandarile noastre