Superba mămică este o femeie în adevăratul sens al cuvântului și formează o familie minunată alături de Liviu și cei doi copii ai lor. Trăiesc fericiți și în armonie, nelipsindu-le nimic. Cu toate acestea, se pare că oricând „este loc de mai bine” și se pot face anumite îmbunătățiri. 

Au sărbătorit-o pe Anastasia

Anda Călin și Liviu Vârciu au sărbătorit-o pe fiica lor, Anastasia, alături de apropiați. Cum cei doi fac orice pentru copii lor, evenimentul a fost organizat pe măsura așteptărilor, la un restaurant de lux, cu mare veselie și voie bună.

Cu această ocazie, Anda Călin și Liviu Vârciu au dat un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show. Mămica celor doi copii a mărturisit că artistul cheltuie destul de mulți bani și că nu spune niciodată „nu” cumpărăturilor.

Liviu Vârciu a dat-o de gol: își pune silicoane

Intrigat, firește în glumă, de spusele partenerei lui de viață, Liviu Vârciu a declarat că plătește atât chiria, cât și întreținerea, dar și bonele celor mici, astfel că-și permite și el să-și facă câte o… plăcere. La un moment dat, celebrul cântăreț a dat de înțeles că ar urma să-i plătească și silicoanele Andei Călin, arătând spre sânii tinerei.

„Plătesc casă, plătesc întreținere, două bone are, mai nou o să plătesc și astea. Facem să fie frumos. Am luat de la gura copiilor?”, a spus Liviu Vârciu pentru Xtra Night Show.

Andreea Bălan, reproșuri cântate aduse lui Burcea. Ascultați ultima piesă!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp