Rețeta Ginei Pistol pentru biscuiți de post. Care este ingredientul secret al vedetei

Rețeta Ginei Pistol pentru biscuiți de post. Care este ingredientul secret al vedetei
Gina Pistol este o vedetă foarte activă în mediul online, mai ales de când și-a anunțat sarcina. Prezentatoarea TV își ține fanii la curent cu toate noutățile din viața ei, împărtășind cu aceștia opinii sau oferindu-le chiar unele sfaturi.

Gina Pistol le-a oferit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare un „pont” culinar. Vedeta le-a divulgat fanilor o rețetă simplă, de biscuiți. Preparatul este recomandat persoanelor care țin Postul Crăciunului, fiind un aliment care nu conține lapte sau ou, dar poate fi pregătit de asemenea, de orice pofticios, mai ales că se gătește foarte rapid!

„Dacă țineți acum Postul Crăciunului sau chiar dacă nu țineți, vă recomand acești biscuiți. Sunt delicioși!”, a spus Gina pe Instagram

Rețeta pe care Gina Pistol a împărtășit-o cu fanii este extrem de simplă, pentru biscuiții de post ai nevoie doar de câteva ingrediente: două banane foarte coapte, merișoare, nucă și câțiva fulgi de ovăz (mici). După ce ai adunat ingredientele, pașii sunt la fel de simplii. Totul se amestecă bine și se bagă la cuptor, până se coace conținutul.

„Amesteci tot apoi bagi la cuptor între 150-180 grade. Sunt foarte buni și foarte sănătoși!”, i-a sfătuit Gina Pistol pe urmărtorii ei din mediul online.

Ce învață Gina Pistol de la Carmen Brumă

Fiind însărcinată, Gina Pistol are burtica mare deja, a luat și niște kilograme în plus, dar e hotărâtă să nu lase lucrurile să scape de sub control. Atentă la felul în care arată și cum se poartă, Gina a luat primele măsuri.

Ea ia sfaturi directe de la Carmen Brumă. Soția lui Mircea Badea e celebră pentru silueta impecabilă, pentru felul în care și-a menținut-o cât a fost însărcinată cu fiul ei și al realizatorului TV, dar și pentru cât de repede și-a reintrat în formă după ce juniorul a venit pe lume.

„Îți mulțumesc, Carmen Brumă”, i-a transmis Gina Pistol vedetei care promovează propriul program online – „Jurnal de gravidă, cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos”.  Acesta conține și un meniu complet pentru gravide, pe lângă o serie întreagă de ponturi și sfaturi destinate viitoarelor mămici.

Teo Trandafir despre căsniciile ei, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”