Teo Trandafir despre căsniciile ei, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Teo Trandafir despre căsniciile ei, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”
S-au schimbat rolurile. În primăvară, Denise Rifai răspundea la întrebările puse de Teo Trandafir. Acum va fi invers, doar că întrebările vor fi mai indiscrete. ”Teo Trandafir de ce nu au mers căsniciile tale?”

După politicieni și sportivi, la emisunea realizată de Denise Rifai de la Kanal D vine o vedetă foarte îndrăgită. Ce poveste are de spus!

Teo Trandafir bombardată cu întrebări

Teo Trandafir (52 de ani), prezentatoarea emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, va fi invitatul de marți, 17 noiembrie, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la ora 23:15.

Realizator și prezentator TV, om de radio, Teo Trandafir este apreciată și îndrăgită de milioane de oameni pentru originalitatea și umorul inconfundabil. A devenit un model de succes în media și e cotată ca fiind unul dintre cei mai valoroși oameni de televiziune.

Cu sinceritatea cu care și-a obișnuit de-a lungul timpului publicul, Teo Trandafir va răspunde tirului de întrebări, atât din sfera profesională, cât și din cea personală, despre viața de om de televiziune, mamă, despre căsnicii eșuate, dar și despre scurta carieră în politică.

„Te-ai gândit vreodată la Mircea Badea ca la un posibil iubit?”, „Cât de săracă ai fost?”, „Ce ai gândit când ai aflat că nu ai nici o șansă de supraviețuire?”, „Există astăzi un bărbat în viața ta?”, sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care va răspunde Teo Trandafir, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Teo Trandafir, „de ce nu au mers căsniciile tale?”

Una dintre cele mai directe întrebări puse de Denise Rifai: „De ce nu au mers căsniciile tale?”. Teo Trandafir a răspuns cu sinceritate că nu îi place să fie condusă, să fie ținută în lesă. Aceasta ar fi explicația pentru eșecurile din viața personală.

În 1990, Teodora Virginia Uță s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani. În decembrie 2011 Teo l-a cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook pe Constantin Iosef cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012.  Mariajul a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.


Măști cu steagul secuiesc într-un hipermarket din Covasna