Simona Ionescu / Redactor Șef

Amintiri de toată rușinea! Irinel Columbeanu povestește cum dădea „note de trecere” prostituatelor

Amintiri de toată rușinea! Irinel Columbeanu povestește cum dădea „note de trecere” prostituatelor
Faptul că lui Irinel Columbeanu i-au plăcut dintotdeauna femeile, o știe toată lumea, dar acum fostul milionar de la Izvorani a recunoscut ce legătură a avut cu prostituatele.

Fostul soț al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu, a mărturisit într-un podcast că a avut o perioadă în care le dădea note prostituatelor de la un bordel.

Acum la azil, altădată la prostituate. Irinel Columbeanu își amintește de momentele în care era pe cai mari și frecventa un bordel. Mai mult decât atât, patrona îl chema ori de câte ori venea câte o prospătură, pentru ca milionarul să-i dea… note.

„De fiecare dată când venea o domnișoară nouă în stabiliment, mă convoca telefonic”

„Vă povestesc dacă vreți când am fost degustător la un bordel. Vi se pare bombă? Era o casă de toleranță, undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului. Și acolo patroana care mă cunoștea, nu știu prin ce fenomen, și-a pus încrederea în mâinile mele, și de fiecare dată când venea o domnișoară nouă în stabiliment, mă convoca telefonic: Alo, domnul Adrian?

Columbeanu, pe vremea când mergea la prosituație

Da! Ați putea să treceți mâine după-amiază pe la noi? Da, doamnă. Și eram rugat să îi dau o notă fetei, sau mă rog, comentarii.”, a declarat Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Monica Gabor nu l-a sunat deloc de când e în azil

O perioadă, presa vorbea despre faptul că Monica Gabor i-ar fi oferit ajutorul lui Irinel Columbeanu, propunând-i să meargă în America, unde să stea într-un azil de lux. Columbeanu a spus însă că acest lucru nu e adevărat, pentru că fosta soție nu i-a dat nici un semn de viață.

„Adevărul este că nu, nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu.

Dacă aș fi acceptat această invitație care de fapt nu există… Tot nu aș fi putut să accept, deoarece doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul. Ori dacă m-ar fi invitat, m-ar fi invitat undeva lângă Irina, adică la Los Angeles, până acolo eu un zbor foarte lung. Și nu aș vrea să mi se întâmple ceva în timpul zborului, nu s-ar putea face niciun fel de intervenție. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Irinel Columbeanu pentru un post de televiziune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre