Simona Ionescu / Redactor Șef

Linda Evangelista, transformare uluitoare la 58 de ani. A lăsat în urmă problemele care au măcinat-o ani întregi

Linda Evangelista, transformare uluitoare la 58 de ani. A lăsat în urmă problemele care au măcinat-o ani întregi
Linda Evangelista, fost supermodel iconic al anilor ’90, și-a ferit mult timp chipul de lumina reflectoarelor, căci ajunsese doar o urmă a ceea ce era în tinerețe. Recent însă, vedeta a suferit o transformare uluitoare la 58 de ani, ba chiar s-a afișat la un eveniment public cu ștaif. Linda Evangelista a lăsat în urmă problemele care au măcinat-o ani întregi.

Linda Evangelista a suferit o transformare uluitoare. Supermodelul în vârstă de 58 de ani pare că a lăsat în urmă problemele care au măcinat-o ani întregi și care au făcut-o să-și ascundă chipul. Considerată cândva o adevărată frumusețe a anilor ’90 și o muză pentru fotografi, Linda Evangelista a fost forțată de circumstanțe să se retragă de pe marile podiumuri. 

Abia în ultimii ani,  Linda Evangelista a dezvăluit bătălii de sănătate șocante și secrete. Mai întâi, în 2021, a dezvăluit că a fost „permanent deformată” după ce a fost supusă unei proceduri populare de înghețare a grăsimilor numită criolipoliză între 2015 și 2016. 

A avut de două ori cancer la sân 

Anul trecut, supermodelul a dezvăluit că s-a luptat de două ori cu cancerul la sân începând din 2018. „Întotdeauna a fost o organizație caritabilă dragă sufletului meu — și ironic, am ajuns să am cancer la sân. Cu trei ani în urmă mi s-a pus diagnosticul”, a dezvăluit ea în 2023 „Șansele nu erau bune, și din cauza altor factori de sănătate, fără ezitare, pentru că voiam să trec peste tot și să nu mai trebuiască să mă confrunt cu aceasta, am optat pentru o mastectomie bilaterală. Credeam că sunt bine și pregătită pentru viață,” a continuat ea. „Cancerul la sân nu mă va omorî.”

Linda Evangelista, care fermeca în anii 90 cu aparițiile pe podium, s-a luptat de 2 ori cu cancerul la sân

Din nefericire, în decembrie 2022, a aflat că a revenit cancerul, de data aceasta în mușchiul pectoral. „Săpă în pieptul meu,” a povestit că i-a spus medicului său. „Nu vreau să arate frumos. Vreau să săpi. Vreau să văd un gol în pieptul meu când termini. Mă înțelegi? Nu mor din cauza acestui lucru”, și-a amintit Linda despre reacția ei când a aflat că are cancer pentru a doua oară. 

Procedura de criolipoliză i-a distrus chipul 

Problemele vedetei nu s-au terminat aici. Potrivit lui Evangelista, procedura de criolipoliză  „i-a distrus” mijloacele de trai și a dus-o „într-un ciclu de depresie profundă, tristețe profundă și cele mai adânci niveluri de autoubuire”. 

Linda Evangelista și-a ascuns mulți ani chipul

„În proces, am devenit o retrasă,” a scris ea într-o postare pe Instagram la un moment dat. Anul trecut a soluționat procesul de 50 de milioane de dolari împotriva companiei-mamă a CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc, pentru o sumă nedivulgată. Modelul a scris atunci pe Instagram: „Aștept cu nerăbdare următorul capitol al vieții mele alături de prieteni și familie și sunt fericită să las acest subiect în spatele meu.”

Și-a făcut apariția la Met Gala într-o formă uluitoare 

După cinci ani în care s-a izolat și a făcut tot ce a putut pentru a-și ascunde chipul, anul acesta Linda Evangelista s-a ținut de promisiune și a revenit în lumina reflectoarelor, într-o formă de zile mari. Momentul pe care l-a ales a fost Met Gala 2024, eveniment la care nu mai participase de 9 ani. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Cu toate că nu a respectat tematica evenimentului, Linda a purtat o rochie albă elegantă, din mătase organică. Aceasta a accesorizat rochia cu mănuși lungi și transparente și o pereche de cercei candelabru, creație a designerului Ana Khouri, care a însoțit-o pe vedetă pe covorul roșu. Linda Evangelista a afișat o siluetă de invidiat la 58 de ani, dar și un chip cu trăsături fine, ce amintesc de tânăra care fermeca priviri în anii ’90, semn că a reușit să lase problemele în urmă și să privească cu încredere în viitor. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre