Simona Ionescu / Redactor Șef

După ce nu a mai mers cu politica, Liviu Dragnea a surprins când și-a lansat emisiune culinară pe YouTube. Echipat cu sorț și voie bună, fostul politician voia să îi învețe pe români cum să gătească mâncare sănătoasă, în cadrul emisiunii sale „Bucătăria de acasă”. A renunțat însă la vlogul culinar destul de repede și a trecut la mistrie, căci se pare că intenția sa de a promova rețete sănătoase a fost bună, dar nu a funcționat așa cum se aștepta. 

Liviu Dragnea a renunțat la vlogul culinar

„În aceste filmulețe vom descoperi împreună niște rețete de mâncare ușoare, rețete gustoase și, foarte important, sănătoase. La fiecare rețetă pe care o voi prezenta voi spune și ce beneficiu are ingredientul principal sau voi vorbi despre mai multe ingrediente principale dacă sunt prezente. Eu cred că a venit vremea să începem să mâncăm sănătos. De ani buni în noi intră otravă, chimicale, E-uri. Această resemnare, comoditate dată de supermarketuri nu face decât să ne îmbolnăvească”, spunea Dragnea la momentul lansării vlogului culinar. 

Liviu Dragnea și-a deschis firmă de construcții și echipamente sanitare 

Pentru că nu a avut succes cu gătitul, fostul lider al Partidului Social Democrat a trecut la un nou domeniu. Dragnea și-a deschis firmă, fiind asociat cu participare majoritară de 90%. Codurile de activitate ale firmei sunt comerţ cu ridicata de material lemnos, de construcții şi echipamente sanitare, semn că Liviu Dragnea a pus mâna pe mistrie, conform economica.net. Și este de înțeles, ținând cont că domeniul construcțiilor rămâne unul profitabil. 

Cândva cel mai puternic om din PSD, acum Liviu Dragnea s-a lansat în construcții.

Firma LND Trading, căci așa se numește entitatea juridică deținută de Dragnea, mai are un asociat cu participațiune de 10%, numit Cristian Alin Turcu. Nu este singura entitate juridică în care Dragnea este implicat. Conform presei, acesta mai e asociat şi la Energy Multi Sistems cu o cotă de participare de 30%, Firma activează în domeniul producţiei de energie şi a fost înfiinţată în noiembrie 2023. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre