Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru vlogger a avut accident. Se pare că a adormit la volan. Imagini cu mașina

Un celebru vlogger a avut accident. Se pare că a adormit la volan. Imagini cu mașina
Unul dintre cei mai celebri vloggeri din România a avut astăzi un accident în Bihor. Potrivit primelor informații, se pare că acesta ar fi adormit la volan.

Mircea Bravo, unul dintre cei mai în vogă vloggeri din România a fost implicat într-un accident, în județul Bihor.

Accidentul a avut loc pe DJ 764, în localitatea Roșia

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09:23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier”, a transmis Poliția Beiuș.

Mircea Bravo a avut accident

Vloggerul a intrat pe contrasens și a lovit apoi un stâlp de electricitate

Oamenii legii spun că vloggerul Mircea Bravo ar fi pierdut controlul mașinii, apoi a intrat pe contrasens și ar fi lovit un stâlp de electricitate. ”Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice”, au mai transmis polițiștii.

Mircea Bravo și bunica au făcut spectacol în podcast-ul lui Horia Brenciu

 

În mașină se afla soția vloggerului, dar și bunica care apare în show-urile sale

Potrivit informațiilor oferite de Bihoreanul, alături de vloggerul Mircea Bravo în automobil se afla atât soția acestuia, cât și simpatica bunicuță, Lenuța Moldovan din Chinteni, care i-a surprins mereu pe fani în videoclipurile tânărului.

”În urma impactului, o femeie, pasageră în autoturism, a suferit leziuni aparent uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la Spitalul Municipal Beiuș”, au mai spus reprezentanții Poliției Beiuș. După ce oamenii legii au ajuns la fața locului, influencerul Mircea Bravo a fost testat atât pentru consumul de alcool, cât și pentru consumul de droguri. Rezultatele au fost negative. Realizatorul de conținut și-a unit destinul cu cel al iubitei sale, Georgiana, originară din Bistrița-Năsăud, anul trecut în luna iunie.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”

Vloggerul a postat recent pe pagina de socializare și un mesaj în care le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat. „Astăzi am avut un accident de maşină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a păţit nimic, doar un şoc puternic. Atât testul de alcoolemie, cât şi drug testul au ieşit negative. Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat şi a avut grijă de noi”, a transmis Mircea Bravo.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre