Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Ciobanu a speriat-o pe mama lui Dragoș Dolănescu. „Mi-a fost frică de ea…”

Maria Ciobanu a speriat-o pe mama lui Dragoș Dolănescu. „Mi-a fost frică de ea…”
După ce fostul său soț, Ion Dolănescu, a cunoscut o altă femeie care i-a dăruit și un copil, celebra artistă a fost curioasă să îl cunoască.

Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, celălalt fiu al marelui Ion Dolănescu, a făcut dezvăluiri uluitoare despre întâlnirea cu Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu a speriat-o pe mama lui Dragoș Dolănescu. „Mi-a fost frică de ea…”

Cântăreața i-a făcut o vizită după ce a născut. După ce l-a privit pe micuțul Dragoș și a fost convinsă că e fiul lui Ion Dolănescu pentru că seamănă cu acea, celebra artistă a scos bani și i-a dat Margaritei Valenciano. Așa cere tradiția, numai că mama lui Dragoș a fost speriată și spună că a dat acei bai la cerșetori.

“Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”

Maria Ciobanu m-a vizitat la cămin. Dragoș cred că nu avea nici o lună de când se născuse. Ideea este că ea era curioasă și a vrut să știe dacă fiul meu seamănă cu Ion Dolănescu. A recunoscut și ea că este așa. Cu prilejul vizitei, Maria Ciobanu mi-a dat niște bani pentru Dragoș, așa se obișnuiește.

Dar eu să știți că banii pe care i-a lăsat Maria Ciobanu lui Dragoș i-am aruncat, pentru că mi-a fost frică de ea. Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”, a declarat Margarita Valenciano pentru Viva.

Care au fost femeile din viața lui Ion Dolănescu

Ionuț și Dragoș Dolănescu nu au relație bună, dar nici mamele lor nu s-au înțeles. Dovadă că în urmă cu câțiva ani, Maria Ciobanu a spus la un moment dat că Margarita Valenciano, n-a fost decât o aventură în viața lui Ion Dolănescu. Prima femeie pe care Ion Dolănescu a cerut-o în căsătorie, fiind îndrăgostit până peste cap a fost Iustina Băluțeanu.

Ulterior s-a iubit cu patimă cu cântăreața, alături de care a făcut nunta religioasă, pentru că nu divorțase de Iustina. Relația cu Maria Ciobanu nu a durat, apoi a cunoscut-o pe Valentina, care era student la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj. Din iubirea lor a venit pe lume Dragoș Dolănescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre