Simona Ionescu / Redactor Șef

Marii fotbaliști români nu au avut noroc în dragoste. Au ajuns la tribunal

Marii fotbaliști români nu au avut noroc în dragoste. Au ajuns la tribunal
Cei mai mulți fotbaliști din Generația de Aur au ajuns la tribunal. Nu au avut noroc în dragoste și au împărțit averi uriașe cu fostele soții.

În ultimele decenii, mari jucători români de fotbal au divorțat cu scandal, iar presa a scris pe larg la momentul respectiv. Erau iubiți de o țară întreagă, numele lor erau scandate pe stadioane, dar acasă lucrurile nu stăteau bine.

Marii fotbaliști români nu au avut noroc în dragoste

Mulți fotbaliști români de top au divorțat, din cele mai diverse motive. Cel mai invocat motiv a fost ”s-a terminat dragostea noastră”.

Bogdan Stelea s-a despărțit după 12 ani

După 12 de căsnicie, Bogdan Stelea și Dana Badea au divorțat, în 2000. Cel care a intentat procesul a fost Bogdan Stelea, iar motivul invocat a fost că nu se mai înțelegea cu soția sa. După divorţ, Dana Badea s-a ales cu două apartamente în București, un autorism Toyota Land Cruiser, dar și 100.000 de dolari. Stelea a continuat relația cu Lili Sandu, a cerut-o de nevastă, s-au logodit, dar în iarna lui 2005 s-au despărţit. Apoi, portarul s-a căsătorit din nou, cu Mirela Popa, notar. Și-au oficializat relația în 2008, dar în aprilie 2014 s-au despărțit.

Miodrag Belodedici, o adevărată telenovelă

Belo a trăit o adevărată telenovelă. El a fugit din România în Iugoslavia în decembrie 1988, alături de Sandra Macovescu fosta iubită a lui Gabi Balint. Belo şi Sandra s-au căsătorit în Iugoslavia, iar după ’90 s-au stabilit în Spania. Între timp, a apărut micuța Zandelee, dar după un deceniu, Sandra a decis să divorțeze, în 2001. La partaj, aceasta s-a ales cu jumătate din averea lui Miodrag, inclusiv casa din Valencia, cumpărată pe vremea când fotbalistul juca pentru clubul orașului, dar și 200.000 de dolari.

Dan Petrescu, înșelat de soție

Neînțelegerile dintre Dan și Dana Petrescu au fost intens mediatizate. În 2001, fosta soţie a antrenorului a recunoscut că a avut o relație extraconjugală cu Radu Niculescu, fotbalist cu care Dan Petrescu era coleg de cameră. În 2003, soții Petrescu au hotărât să se despartă, după 10 ani de căsnicie. Divorțul a fost unul cu scandal, cei doi pierzându-şi luni bune prin tribunale. După despărțire, Dana s-a ales cu două apartamente, o casă în București, un teren în Pipera, dar şi două maşini. Dan Petrescu s-a recăsătorit în 2007 cu Adriana Stan, un fost fotomodel.

Dorinel Munteanu, divorț după 27 de ani

Dorinel Munteanu s-a despărțit, în 2015, de Simona, femeia care i-a stat alături timp de 27 de ani. Motivul pentru care au divorțat au fost problemele mari pe care Dorinel le-a avut cu alcoolul. În urma separării, fosta soţie s-a ales cu mare parte din averea lui Munti, printre care şi casa din Koln. Dorinel Munteanu s-a recăsătorit de curând, dar nu a dezvăluit identitatea noi sale soții. „Am început o nouă viață. Ea m-a ajutat enorm să renunț la băutură. Acum mai beau doar câte o bere fără alcool, dar extrem de rar. Sau seara, din când în când, un pahar de vin, cu soția”, a spus Dorinel Munteanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre