Naomi Campbell, dezvăluiri dureroase despre dependența ei de droguri

Naomi Campbell, dezvăluiri dureroase despre dependența ei de droguri
 Naomi Campbell și-a amintit că s-a luptat cu dependența de droguri în trecut, după moartea bunului ei prieten Gianni Versace, în serialul documentar al Apple TV+, The Super Models.

În cadrul emisiunii, Naomi Campbell a fost la fel de sinceră ca și celebrele sale colege, supermodelele Christy Turlington, Linda Evangelista și Cindy Crawford. În episodul cu numărul patru, Campbell Campbell a oferit telespectatorilor o perspectivă asupra luptelor sale din trecut cu dependența de alcool și droguri, despre care a spus că au pornit dintr-o mare durere.

După ce bunul său prieten, designerul și fondatorul Versace, Gianni Versace, a fost asasinat în 1997, Naomi a cedat. Acesta a fost împușcat de criminalul Andrew Cunanan în timp ce se plimba în fața vilei sale din Miami Beach, Casa Casuarina.

„Trebuie să mă urc pe puțul de spălătorie pentru a intra în hotel”

Campbell a povestit ziua în care a primit telefonul în care a fost anunțată că prietenul ei drag a fost ucis. Ea a spus că se afla la Roma, în drum spre sora sa, Donatella, când a primit vestea șocantă. „Totul începe să îți sune în urechi. Este îngrozitor. Nu pot ajunge la hotel pentru că sunt mii de oameni afară, așa că trebuie să mă urc pe puțul de spălătorie pentru a intra în hotel”,  povestit Naomi.  Abia când a văzut-o pe Donatella lângă ea copleșită de durere a crezut că acesta a murit cu adevărat și își amintește că a intrat în șoc.

Naomi Campbell, despre dependența de droguri

„Dependența este un lucru atât de aiurea1

Între 1998-2005, Campbell a declarat că „a ținut tristețea în suflet și s-a confruntat cu ea”, dar s-a înecat în alcool și droguri, în special cocaină, pentru a face față durerii. „Dependența este un lucru atât de aiurea. Crezi că va vindeca acea rană, dar nu este așa”, a mai spus vedeta.

După ce s-a prăbușit la o ședință foto din 1999, Campbell s-a internat pentru prima dată la dezintoxicare. „Am fost la dezintoxicare. Întotdeauna mi-am recunoscut greșelile și am ales să merg la dezintoxicare, iar acesta a fost cel mai bun și singurul lucru pe care puteam să-l fac pentru mine în acel moment.”, a s-a destăinuit frumoasa lumii. În acea perioadă, a început să participe la întâlniri ale Alcoolicilor Anonimi (AA) și Narcoticilor Anonimi (NA), dar vindecarea nu a fost simplă pentru Campbell.

„Este un drog al diavolului”

Modelul a recunoscut că a fost condamnată în trecut pentru agresiune. În februarie 2000, la Toronto, Campbell a pledat vinovată pentru că și-a lovit asistenta personală cu un telefon mobil în septembrie 1998. De-a lungul anilor, mai mulți foști angajați și asociați au ieșit în față cu reclamații de abuz.

„Dependența poate provoca teamă și o anxietate foarte mare”, a recunoscut Naomi. Într-o apariție din 2010 în cadrul emisiunii The Oprah Winfrey Show, supermodelul a fost sinceră cu prezentatoarea talk-show-ului, recunoscând că a „luat” pentru prima dată cocaină la vârsta de 24 de ani.

Deși fusese împotriva ei, a început să o folosească pentru a face față presiunilor de la locul de muncă. „M-am trezit că făceam cam trei treburi pe zi și nu aveam niciodată un dealer. Întotdeauna a fost foarte ușor să ți se înmâneze când voiai. A fost distrugătoare. Vreau să spun, este într-adevăr un drog al diavolului”, s-a destăinuit fotomodelul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre